Nabeschouwing Kortrijk - Sporting Charleroi (1-2) || UEFA Europa League Playoffs

Woensdag 22 mei 2019 - 20:30 uur

In de UEFA Europa League Playoffs neemt Kortrijk het woensdag 22 mei 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Sporting Charleroi. De wedstrijd wordt gespeeld in Guldensporenstadion in Kortrijk.

Via de Kortrijk - Sporting Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kortrijk - Sporting Charleroi (1-2)

Het UEFA Europa League Playoffs duel tussen Kortrijk en Sporting Charleroi is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Lardot geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sporting Charleroi. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 6e minuut dacht Kortrijk op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Ezekiel. Helaas voor Kortrijk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. Sporting Charleroi kwam na 43 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van V. Osimhen, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. Na de openingstreffer hadden allebei de ploegen nog een aantal mogelijkheden om tot scoren te komen, maar het zou uiteindelijk bij een 1-1 stand blijven waardoor het dus is dat dankzij de overwinning drie punten in de bus mee naar huis neemt.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 1-2 eindigde in een overwinning voor Sporting Charleroi.

Wedstrijdstatistieken Kortrijk - Sporting Charleroi
Goals
1
2
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
8
14
Schoten op doel
6
6
Aanvallen
121
102
Gevaarlijke aanvallen
104
78
Overtredingen
14
13
Buitenspel
1
1
Corners
3
6
Wissels
3
3
LIVE Kortrijk - Sporting Charleroi 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kortrijk - Sporting Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Wissel Kortrijk Wissel I. Ezekiel voor L. Rougeaux Kortrijk 1-0
6' Doelpunt Kortrijk Doelpunt I. Ezekiel met assist van F. Avenatti Kortrijk
32' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor V. Osimhen Sporting Charleroi
43' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt V. Osimhen met assist van M. Bruno Sporting Charleroi 1-1
56' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt V. Osimhen met assist van G. Angella Sporting Charleroi 1-2
65' Wissel Kortrijk Wissel A. Batsula voor E. Rolland Kortrijk
79' Wissel Sporting Charleroi Wissel D. Henen voor R. Morioka Sporting Charleroi
83' Wissel Kortrijk Wissel A. Koita voor J. De Sart Kortrijk
84' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor G. Zajkov Sporting Charleroi
85' Wissel Sporting Charleroi Wissel A. Niane voor V. Osimhen Sporting Charleroi
87' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor S. Marinos Sporting Charleroi
93' Wissel Sporting Charleroi Wissel J. Perbet voor M. Bruno Sporting Charleroi
96' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor K. DHaene Kortrijk
Opstellingen Kortrijk - Sporting Charleroi
De opstellingen van Kortrijk en Sporting Charleroi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kortrijk gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Sporting Charleroi zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Felice Mazzù
Voorbeschouwing Kortrijk - Sporting Charleroi

Kortrijk en Sporting Charleroi spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de UEFA Europa League Playoffs. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jonathan Lardot en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Kortrijk en Sporting Charleroi elkaar treffen in de UEFA Europa League Playoffs.

Resultaat Aantal
Winst Kortrijk 0
Winst Sporting Charleroi 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Kortrijk - Sporting Charleroi Opstelling Kortrijk Opstelling Sporting Charleroi Live Kortrijk - Sporting Charleroi Live Kortrijk - Sporting Charleroi kijken Kortrijk - Sporting Charleroi kijken Live Kortrijk - Sporting Charleroi stream Kortrijk - Sporting Charleroi Fox Sports Nabeschouwing Kortrijk - Sporting Charleroi Uitslag Kortrijk - Sporting Charleroi Statistieken Kortrijk - Sporting Charleroi UEFA Europa League Playoffs 2018/2019 Kortrijk - Sporting Charleroi wedden Kortrijk - Sporting Charleroi gokken Kortrijk - Sporting Charleroi Unibet