Nabeschouwing Landskrona - Ängelholm (2-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Dinsdag 20 februari 2024 - 18:00 uurIn de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Landskrona het dinsdag 20 februari 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Ängelholm. De wedstrijd wordt gespeeld in Landskrona Idrottsplats in Landskrona.

Via de Landskrona - Ängelholm live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Landskrona - Ängelholm (2-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Landskrona en Ängelholm is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Landskrona. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door Sam Hegdal, waarmee Landskrona met 1-0 de leiding nam. Ängelholm kwam in de 57e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Max Eriksson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 87e minuut zette Kofi Fosuhene Asare zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Landskrona de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Landskrona dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Landskrona - Ängelholm
Goals
2
1
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
1
2
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
326
285
Gevaarlijke aanvallen
107
107
LIVE Landskrona - Ängelholm 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Landskrona - Ängelholm teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
26' Doelpunt Landskrona Doelpunt Sam Hegdal Landskrona 1-0
57' Doelpunt Ängelholm Doelpunt Max Eriksson Ängelholm 1-1
87' Doelpunt Landskrona Doelpunt Kofi Fosuhene Asare Landskrona 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Landskrona - Ängelholm
Opstellingen Landskrona - Ängelholm

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Landskrona - Ängelholm

Landskrona en Ängelholm treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Landskrona en Ängelholm elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Landskrona 0
Winst Ängelholm 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Landskrona - Ängelholm Opstelling Landskrona Opstelling Ängelholm Live Landskrona - Ängelholm Live Landskrona - Ängelholm kijken Landskrona - Ängelholm kijken Live Landskrona - Ängelholm stream Landskrona - Ängelholm Fox Sports Nabeschouwing Landskrona - Ängelholm Uitslag Landskrona - Ängelholm Statistieken Landskrona - Ängelholm Vriendschappelijk clubs 2024 Landskrona - Ängelholm wedden Landskrona - Ängelholm gokken Landskrona - Ängelholm Unibet