Nabeschouwing Næstved - Roskilde (1-2) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zondag 18 februari 2024 - 11:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Næstved het zondag 18 februari 2024 om 11:00 uur in eigen huis op tegen Roskilde. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Næstved - Roskilde live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Næstved - Roskilde (1-2)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Næstved en Roskilde is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Roskilde. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Mikkel Ladefoged, waarmee Næstved met 0-1 de leiding nam. Roskilde kwam in de 31e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Roni Arabaci, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 55e minuut zette Mikkel Ladefoged zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Næstved de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Roskilde dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Næstved - Roskilde
Goals
1
2
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
5
8
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
60
69
Gevaarlijke aanvallen
27
29
LIVE Næstved - Roskilde 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Næstved - Roskilde teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Doelpunt Næstved Doelpunt Mikkel Ladefoged Næstved 0-1
31' Doelpunt Roskilde Doelpunt Roni Arabaci Roskilde 1-1
55' Doelpunt Næstved Doelpunt Mikkel Ladefoged Næstved 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Næstved - Roskilde
Opstellingen Næstved - Roskilde

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Næstved - Roskilde

Næstved en Roskilde treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Næstved en Roskilde elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Næstved 0
Winst Roskilde 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Næstved - Roskilde Opstelling Næstved Opstelling Roskilde Live Næstved - Roskilde Live Næstved - Roskilde kijken Næstved - Roskilde kijken Live Næstved - Roskilde stream Næstved - Roskilde Fox Sports Nabeschouwing Næstved - Roskilde Uitslag Næstved - Roskilde Statistieken Næstved - Roskilde Vriendschappelijk clubs 2024 Næstved - Roskilde wedden Næstved - Roskilde gokken Næstved - Roskilde Unibet