Nabeschouwing Vålerenga - Fredrikstad (1-3) || Vriendschappelijk clubs 2024

Vrijdag 16 februari 2024 - 13:00 uurIn de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Vålerenga het vrijdag 16 februari 2024 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Fredrikstad. De wedstrijd wordt gespeeld in Intility Arena in Oslo.

Via de Vålerenga - Fredrikstad live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vålerenga - Fredrikstad (1-3)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Vålerenga en Fredrikstad is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Fredrikstad. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Fredrikstad kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Maxwell Woledzi. Fredrikstad vergrootte in de 8e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Sondre Sørløkk op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut volgde een derde treffer van Fredrikstad, waarmee Morten Bjorlo zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 65 minuten deed Petter Strand iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Vålerenga werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor Vålerenga echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Fredrikstad.

Wedstrijdstatistieken Vålerenga - Fredrikstad
Goals
1
3
Balbezit
43%
57%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
8
7
Schoten op doel
3
3
Aanvallen
64
74
Gevaarlijke aanvallen
56
49
Corners
4
4
Wissels
4
7
LIVE Vålerenga - Fredrikstad 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vålerenga - Fredrikstad teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Doelpunt Fredrikstad Doelpunt Maxwell Woledzi Fredrikstad 0-1
8' Doelpunt Fredrikstad Doelpunt Sondre Sørløkk Fredrikstad 0-2
63' Doelpunt Fredrikstad Doelpunt Morten Bjorlo Fredrikstad 0-3
65' Doelpunt Vålerenga Doelpunt Petter Strand met assist van Vegar Eggen Hedenstad Vålerenga 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Vålerenga - Fredrikstad
Opstellingen Vålerenga - Fredrikstad

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Vålerenga - Fredrikstad

Vålerenga en Fredrikstad treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Vålerenga en Fredrikstad elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Vålerenga 0
Winst Fredrikstad 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Vålerenga - Fredrikstad Opstelling Vålerenga Opstelling Fredrikstad Live Vålerenga - Fredrikstad Live Vålerenga - Fredrikstad kijken Vålerenga - Fredrikstad kijken Live Vålerenga - Fredrikstad stream Vålerenga - Fredrikstad Fox Sports Nabeschouwing Vålerenga - Fredrikstad Uitslag Vålerenga - Fredrikstad Statistieken Vålerenga - Fredrikstad Vriendschappelijk clubs 2024 Vålerenga - Fredrikstad wedden Vålerenga - Fredrikstad gokken Vålerenga - Fredrikstad Unibet