Nabeschouwing Viktoria Žižkov - Příbram (2-4) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 17 februari 2024 - 11:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Viktoria Žižkov het zaterdag 17 februari 2024 om 11:00 uur in eigen huis op tegen Příbram. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Viktoria Žižkov - Příbram live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Viktoria Žižkov - Příbram (2-4)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Viktoria Žižkov en Příbram is geëindigd in een 2-4 overwinning voor Příbram. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Josef Divisek, waarmee Viktoria Žižkov met 1-0 de leiding nam. Viktoria Žižkov vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jaroslav Tregler op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut volgde een derde treffer van Viktoria Žižkov, waarmee Nedjeljko Kovinic zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 65 minuten deed N. Fall iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Příbram werd verkleind tot 3-1. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 74e minuut nadat F. Ret namens Viktoria Žižkov de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 86e minuut en kwam op naam te staan van Příbram speler Novotny, die daarmee tekende voor de 4-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 2-4 eindstand in het voordeel van Příbram.

LIVE Viktoria Žižkov - Příbram 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Viktoria Žižkov - Příbram teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Viktoria Žižkov Doelpunt Josef Divisek Viktoria Žižkov 1-0
54' Doelpunt Viktoria Žižkov Doelpunt Jaroslav Tregler Viktoria Žižkov 2-0
61' Doelpunt Viktoria Žižkov Doelpunt Nedjeljko Kovinic Viktoria Žižkov 3-0
65' Doelpunt Příbram Doelpunt N. Fall Příbram 3-1
74' Doelpunt Viktoria Žižkov Doelpunt F. Ret Viktoria Žižkov 4-1
86' Doelpunt Příbram Doelpunt Novotny Příbram 4-2