Nabeschouwing Viktoria Žižkov - Příbram (2-4) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 17 februari 2024 - 11:00 uurIn de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Viktoria Žižkov het zaterdag 17 februari 2024 om 11:00 uur in eigen huis op tegen Příbram. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Viktoria Žižkov - Příbram live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Viktoria Žižkov - Příbram (2-4)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Viktoria Žižkov en Příbram is geëindigd in een 2-4 overwinning voor Příbram. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Josef Divisek, waarmee Viktoria Žižkov met 1-0 de leiding nam. Viktoria Žižkov vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jaroslav Tregler op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut volgde een derde treffer van Viktoria Žižkov, waarmee Nedjeljko Kovinic zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 65 minuten deed N. Fall iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Příbram werd verkleind tot 3-1. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 74e minuut nadat F. Ret namens Viktoria Žižkov de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 86e minuut en kwam op naam te staan van Příbram speler Novotny, die daarmee tekende voor de 4-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 2-4 eindstand in het voordeel van Příbram.

Wedstrijdstatistieken Viktoria Žižkov - Příbram
Goals
2
4
Balbezit
56%
44%
Schoten totaal
13
21
Schoten op doel
6
8
Aanvallen
88
117
Gevaarlijke aanvallen
46
69
Corners
7
9
Wissels
1
4
LIVE Viktoria Žižkov - Příbram 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Viktoria Žižkov - Příbram teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Doelpunt Viktoria Žižkov Doelpunt Josef Divisek Viktoria Žižkov 1-0
54' Doelpunt Viktoria Žižkov Doelpunt Jaroslav Tregler Viktoria Žižkov 2-0
61' Doelpunt Viktoria Žižkov Doelpunt Nedjeljko Kovinic Viktoria Žižkov 3-0
65' Doelpunt Příbram Doelpunt N. Fall Příbram 3-1
74' Doelpunt Viktoria Žižkov Doelpunt F. Ret Viktoria Žižkov 4-1
86' Doelpunt Příbram Doelpunt Novotny Příbram 4-2
Video hoogtepunten en samenvatting Viktoria Žižkov - Příbram
Opstellingen Viktoria Žižkov - Příbram

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Viktoria Žižkov - Příbram

Viktoria Žižkov en Příbram treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Viktoria Žižkov en Příbram elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Viktoria Žižkov 0
Winst Příbram 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Viktoria Žižkov - Příbram Opstelling Viktoria Žižkov Opstelling Příbram Live Viktoria Žižkov - Příbram Live Viktoria Žižkov - Příbram kijken Viktoria Žižkov - Příbram kijken Live Viktoria Žižkov - Příbram stream Viktoria Žižkov - Příbram Fox Sports Nabeschouwing Viktoria Žižkov - Příbram Uitslag Viktoria Žižkov - Příbram Statistieken Viktoria Žižkov - Příbram Vriendschappelijk clubs 2024 Viktoria Žižkov - Příbram wedden Viktoria Žižkov - Příbram gokken Viktoria Žižkov - Příbram Unibet