Nabeschouwing Bayern München - Augsburg (3-0) || Bundesliga 2012/2013

Zaterdag 11 mei 2013 - 15:30 uur



In de Bundesliga 2012/2013 neemt Bayern München het zaterdag 11 mei 2013 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Augsburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena in Munich.

Via de Bayern München - Augsburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern München - Augsburg (3-0)

Het Bundesliga duel tussen Bayern München en Augsburg is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Bayern München - Augsburg
Goals
3
0
LIVE Bayern München - Augsburg 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern München - Augsburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern München - Augsburg
Opstellingen Bayern München - Augsburg

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Bayern München - Augsburg

Bayern München en Augsburg treffen elkaar in de 33e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen Bayern München en Augsburg in de Bundesliga vond plaats op 8 december 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bayern München. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Bayern München favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Augsburg slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Bayern München 3
Winst Augsburg 0
Gelijkspel 0
Totaal 3
Tags
Bayern München - Augsburg Opstelling Bayern München Opstelling Augsburg Live Bayern München - Augsburg Live Bayern München - Augsburg kijken Bayern München - Augsburg kijken Live Bayern München - Augsburg stream Bayern München - Augsburg Fox Sports Nabeschouwing Bayern München - Augsburg Uitslag Bayern München - Augsburg Statistieken Bayern München - Augsburg Bundesliga 2012/2013 Bayern München - Augsburg wedden Bayern München - Augsburg gokken Bayern München - Augsburg Unibet