Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Hertha BSC (1-0) || Bundesliga 2022/2023

Vrijdag 19 augustus 2022 - 20:30 uur

In de Bundesliga 2022/2023 neemt Borussia M'gladbach het vrijdag 19 augustus 2022 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Hertha BSC. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion im Borussia-Park in Mönchengladbach.

Via de Borussia M'gladbach - Hertha BSC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Hertha BSC (1-0)

Het Bundesliga duel tussen Borussia M'gladbach en Hertha BSC is onder leiding van scheidsrechter Matthias Jöllenbeck geëindigd in een 1-0 overwinning voor Borussia M'gladbach. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 34 minuten. A. Plea maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Borussia Mönchengladbach vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 69e minuut kreeg F. Uremovic van Hertha BSC voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Hertha BSC de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Een penalty in de 70e minuut was de ideale kans voor Borussia Mönchengladbach om te scoren. J. Hofmann was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-0 bleef.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Borussia M'gladbach.

LIVE Borussia M'gladbach - Hertha BSC 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Borussia M'gladbach - Hertha BSC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor F. Uremovic Hertha BSC
34' Penalty Borussia Mönchengladbach Penalty A. Plea Borussia Mönchengladbach 1-0
57' Wissel Hertha BSC Wissel J. Boetius voor I. Sunjic Hertha BSC
69' Tweede gele kaart Hertha BSC Tweede gele kaart voor F. Uremovic Hertha BSC
70' Penalty gemist Borussia Mönchengladbach Penalty gemist J. Hofmann Borussia Mönchengladbach
72' Wissel Hertha BSC Wissel S. Jovetic voor W. Kanga Hertha BSC
72' Wissel Hertha BSC Wissel M. Dardai voor C. Ejuke Hertha BSC
83' Wissel Hertha BSC Wissel K. Boateng voor L. Tousart Hertha BSC
83' Wissel Hertha BSC Wissel D. Selke voor S. Serdar Hertha BSC
91' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor S. Schwarz Hertha BSC
91' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel H. Wolf voor J. Hofmann Borussia Mönchengladbach
94' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel P. Herrmann voor A. Plea Borussia Mönchengladbach
96' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor P. Herrmann Borussia Mönchengladbach
96' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel M. Friedrich voor F. Neuhaus Borussia Mönchengladbach
Video hoogtepunten en samenvatting Borussia M'gladbach - Hertha BSC
Opstellingen Borussia M'gladbach - Hertha BSC
De opstellingen van Borussia M'gladbach en Hertha BSC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Borussia M'gladbach gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hertha BSC zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.