Nabeschouwing Eintracht Frankfurt - Bayern München (1-6) || Bundesliga 2022/2023

Vrijdag 5 augustus 2022 - 20:30 uur

In de Bundesliga 2022/2023 neemt Eintracht Frankfurt het vrijdag 5 augustus 2022 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Bayern München. De wedstrijd wordt gespeeld in Commerzbank-Arena in Frankfurt am Main.

Via de Eintracht Frankfurt - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eintracht Frankfurt - Bayern München (1-6)

Het Bundesliga duel tussen Eintracht Frankfurt en Bayern München is onder leiding van scheidsrechter Deniz Aytekin geëindigd in een 1-6 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-5 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FC Bayern München kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van J. Kimmich. FC Bayern München vergrootte in de 11e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Pavard op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 29e minuut volgde een derde treffer van FC Bayern München, waarmee S. Mane zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam FC Bayern München geen gas terug, waardoor in de 35e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van J. Musiala. De 0-5 voor FC Bayern München volgde even later in de 43e minuut nadat S. Gnabry namens zijn team opnieuw wist te scoren. In de 64e minuut was het R. Kolo Muani van Eintracht Frankfurt wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 1-5 scoorde. Namens FC Bayern München mocht J. Musiala in de 83e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 1-6.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Deniz Aytekin en eindigde de wedstrijd dus met een 1-6 stand in het voordeel van Bayern München.

LIVE Eintracht Frankfurt - Bayern München 1-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eintracht Frankfurt - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt J. Kimmich FC Bayern München 0-1
11' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt B. Pavard FC Bayern München 0-2
29' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt S. Mane met assist van S. Gnabry FC Bayern München 0-3
35' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt J. Musiala met assist van T. Muller FC Bayern München 0-4
43' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt S. Gnabry met assist van T. Muller FC Bayern München 0-5
46' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel C. Lenz voor J. Lindstrom Eintracht Frankfurt
46' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel K. Jakic voor S. Rode Eintracht Frankfurt
46' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel R. Kolo Muani voor R. Borre Eintracht Frankfurt
56' VAR: Afgekeurd doelpunt K. Jakić Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel K. Jakić Eintracht Frankfurt
57' Wissel FC Bayern München Wissel R. Gravenberch voor M. Sabitzer FC Bayern München
59' Gele kaart Eintracht Frankfurt Gele kaart voor E. Ndicka Eintracht Frankfurt
64' Doelpunt Eintracht Frankfurt Doelpunt R. Kolo Muani Eintracht Frankfurt 1-5
65' Wissel FC Bayern München Wissel M. Tel voor S. Gnabry FC Bayern München
65' Wissel FC Bayern München Wissel L. Sane voor T. Muller FC Bayern München
71' Gele kaart Eintracht Frankfurt Gele kaart voor F. Kostic Eintracht Frankfurt
74' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel F. Alidou voor F. Kostic Eintracht Frankfurt
81' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel M. Hasebe voor Tuta Eintracht Frankfurt
82' Wissel FC Bayern München Wissel M. de Ligt voor L. Hernandez FC Bayern München
82' Wissel FC Bayern München Wissel N. Mazraoui voor B. Pavard FC Bayern München
83' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt J. Musiala met assist van L. Sane FC Bayern München 1-6
Video hoogtepunten en samenvatting Eintracht Frankfurt - Bayern München
Opstellingen Eintracht Frankfurt - Bayern München
De opstellingen van Eintracht Frankfurt en Bayern München zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eintracht Frankfurt gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Bayern München zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.