Nabeschouwing Hamburger SV - Wolfsburg (0-1) || Bundesliga 2015/2016

Zaterdag 7 mei 2016 - 15:30 uur



In de Bundesliga 2015/2016 neemt Hamburger SV het zaterdag 7 mei 2016 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Wolfsburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Volksparkstadion in Hamburg.

Via de Hamburger SV - Wolfsburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hamburger SV - Wolfsburg (0-1)

Het Bundesliga duel tussen Hamburger SV en Wolfsburg is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Wolfsburg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Hamburger SV - Wolfsburg
LIVE Hamburger SV - Wolfsburg 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hamburger SV - Wolfsburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Hamburger SV - Wolfsburg
Opstellingen Hamburger SV - Wolfsburg

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Hamburger SV - Wolfsburg

Hamburger SV en Wolfsburg treffen elkaar in de 33e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen Hamburger SV en Wolfsburg in de Bundesliga vond plaats op 12 december 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide teams is Wolfsburg favoriet. 9 keer wist de ploeg van Hamburger SV te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Hamburger SV. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Hamburger SV 4
Winst Wolfsburg 9
Gelijkspel 8
Totaal 21
Tags
Hamburger SV - Wolfsburg Opstelling Hamburger SV Opstelling Wolfsburg Live Hamburger SV - Wolfsburg Live Hamburger SV - Wolfsburg kijken Hamburger SV - Wolfsburg kijken Live Hamburger SV - Wolfsburg stream Hamburger SV - Wolfsburg Fox Sports Nabeschouwing Hamburger SV - Wolfsburg Uitslag Hamburger SV - Wolfsburg Statistieken Hamburger SV - Wolfsburg Bundesliga 2015/2016 Hamburger SV - Wolfsburg wedden Hamburger SV - Wolfsburg gokken Hamburger SV - Wolfsburg Unibet