Nabeschouwing Hertha BSC - Ingolstadt (2-1) || Bundesliga 2015/2016

Zaterdag 19 maart 2016 - 15:30 uur



In de Bundesliga 2015/2016 neemt Hertha BSC het zaterdag 19 maart 2016 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Ingolstadt. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympiastadion Berlin in Berlin.

Via de Hertha BSC - Ingolstadt live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hertha BSC - Ingolstadt (2-1)

Het Bundesliga duel tussen Hertha BSC en Ingolstadt is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Hertha BSC. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Hertha BSC - Ingolstadt
Goals
2
1
LIVE Hertha BSC - Ingolstadt 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hertha BSC - Ingolstadt teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Hertha BSC - Ingolstadt
Opstellingen Hertha BSC - Ingolstadt

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Hertha BSC - Ingolstadt

Hertha BSC en Ingolstadt treffen elkaar in de 27e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen Hertha BSC en Ingolstadt in de Bundesliga vond plaats op 24 oktober 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hertha BSC. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Hertha BSC favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Ingolstadt slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Hertha BSC 1
Winst Ingolstadt 0
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Hertha BSC - Ingolstadt Opstelling Hertha BSC Opstelling Ingolstadt Live Hertha BSC - Ingolstadt Live Hertha BSC - Ingolstadt kijken Hertha BSC - Ingolstadt kijken Live Hertha BSC - Ingolstadt stream Hertha BSC - Ingolstadt Fox Sports Nabeschouwing Hertha BSC - Ingolstadt Uitslag Hertha BSC - Ingolstadt Statistieken Hertha BSC - Ingolstadt Bundesliga 2015/2016 Hertha BSC - Ingolstadt wedden Hertha BSC - Ingolstadt gokken Hertha BSC - Ingolstadt Unibet