Nabeschouwing Nürnberg - Bayer Leverkusen (0-2) || Bundesliga 2012/2013

Zaterdag 4 mei 2013 - 15:30 uur



In de Bundesliga 2012/2013 neemt Nürnberg het zaterdag 4 mei 2013 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Bayer Leverkusen. De wedstrijd wordt gespeeld in Grundig-Stadion (Nürnberg) in Nürnberg.

Via de Nürnberg - Bayer Leverkusen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nürnberg - Bayer Leverkusen (0-2)

Het Bundesliga duel tussen Nürnberg en Bayer Leverkusen is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Bayer Leverkusen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Nürnberg - Bayer Leverkusen
LIVE Nürnberg - Bayer Leverkusen 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nürnberg - Bayer Leverkusen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Nürnberg - Bayer Leverkusen
Opstellingen Nürnberg - Bayer Leverkusen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Nürnberg - Bayer Leverkusen

Nürnberg en Bayer Leverkusen treffen elkaar in de 32e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen Nürnberg en Bayer Leverkusen in de Bundesliga vond plaats op 1 december 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bayer Leverkusen. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Bayer Leverkusen favoriet. 6 keer wist de ploeg van Nürnberg te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Nürnberg. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Nürnberg 4
Winst Bayer Leverkusen 6
Gelijkspel 3
Totaal 13
Tags
Nürnberg - Bayer Leverkusen Opstelling Nürnberg Opstelling Bayer Leverkusen Live Nürnberg - Bayer Leverkusen Live Nürnberg - Bayer Leverkusen kijken Nürnberg - Bayer Leverkusen kijken Live Nürnberg - Bayer Leverkusen stream Nürnberg - Bayer Leverkusen Fox Sports Nabeschouwing Nürnberg - Bayer Leverkusen Uitslag Nürnberg - Bayer Leverkusen Statistieken Nürnberg - Bayer Leverkusen Bundesliga 2012/2013 Nürnberg - Bayer Leverkusen wedden Nürnberg - Bayer Leverkusen gokken Nürnberg - Bayer Leverkusen Unibet