Nabeschouwing Stuttgart - Köln (1-3) || Bundesliga 2015/2016

Zondag 16 augustus 2015 - 17:30 uur



In de Bundesliga 2015/2016 neemt Stuttgart het zondag 16 augustus 2015 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Köln.

Via de Stuttgart - Köln live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stuttgart - Köln (1-3)

Het Bundesliga duel tussen Stuttgart en Köln is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Köln. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Stuttgart - Köln
Goals
1
3
LIVE Stuttgart - Köln 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stuttgart - Köln teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Stuttgart - Köln
Opstellingen Stuttgart - Köln

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Stuttgart - Köln

Stuttgart en Köln treffen elkaar in de 1e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2015/2016. Beide teams zullen het nieuwe Bundesliga seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Stuttgart en Köln in de Bundesliga vond plaats op 4 februari 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Köln favoriet. 5 keer wist de ploeg van Stuttgart te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Stuttgart. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Stuttgart 3
Winst Köln 5
Gelijkspel 4
Totaal 12
Tags
Stuttgart - Köln Opstelling Stuttgart Opstelling Köln Live Stuttgart - Köln Live Stuttgart - Köln kijken Stuttgart - Köln kijken Live Stuttgart - Köln stream Stuttgart - Köln Fox Sports Nabeschouwing Stuttgart - Köln Uitslag Stuttgart - Köln Statistieken Stuttgart - Köln Bundesliga 2015/2016 Stuttgart - Köln wedden Stuttgart - Köln gokken Stuttgart - Köln Unibet