Nabeschouwing Stjarnan - Celtic (1-4) || Champions League 2015/2016

Woensdag 22 juli 2015 - 21:15 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Stjarnan het woensdag 22 juli 2015 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Celtic. De wedstrijd wordt gespeeld in Samsung völlurinn in Garðabær.

Via de Stjarnan - Celtic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stjarnan - Celtic (1-4)

Het Champions League duel tussen Stjarnan en Celtic is geëindigd in een 1-4 overwinning voor Celtic. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 7e minuut dacht Stjarnan op voorsprong te komen via een doelpunt van O. Finsen. Helaas voor Stjarnan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 33e minuut was het Celtic dat via N. Biton dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. C. Mulgrew dacht na 49 minuten te scoren voor Celtic, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 88e minuut scoorde Celtic via L. Griffiths, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 93 minuten spelen wist Celtic via S. Johansen de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Stjarnan - Celtic
1
4
LIVE Stjarnan - Celtic 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stjarnan - Celtic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Stjarnan Doelpunt O. Finsen Stjarnan
33' Doelpunt Celtic Doelpunt N. Biton Celtic
46' Wissel Stjarnan Wissel H. Björnsson voor A. Björgvinsson Stjarnan
49' Doelpunt Celtic Doelpunt C. Mulgrew Celtic
52' Wissel Celtic Wissel E. Ambrose voor M. Lustig Celtic
59' Wissel Stjarnan Wissel V. Gunnarsson voor Þ. Rúnarsson Stjarnan
61' Gele kaart Stjarnan Gele kaart voor B. Guðjónsson Stjarnan
62' Wissel Celtic Wissel L. Griffiths voor S. Armstrong Celtic
80' Wissel Stjarnan Wissel J. Barddal voor J. Hansen Stjarnan
82' Wissel Celtic Wissel T. Rogić voor N. Çiftçi Celtic
88' Doelpunt Celtic Doelpunt L. Griffiths Celtic
93' Doelpunt Celtic Doelpunt S. Johansen Celtic
Video hoogtepunten en samenvatting Stjarnan - Celtic
Opstellingen Stjarnan - Celtic

Voorbeschouwing Stjarnan - Celtic

Stjarnan en Celtic spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Stjarnan en Celtic in de Champions League vond plaats op 15 juli 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Celtic. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Celtic favoriet. 1 keer wist de ploeg van Stjarnan te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Stjarnan. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.