Nabeschouwing Ajax - Auxerre (2-1) || Champions League 2010/2011

Dinsdag 19 oktober 2010 - 20:45 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Ajax het dinsdag 19 oktober 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Auxerre. De wedstrijd wordt gespeeld in Amsterdam ArenA in Amsterdam.

Via de Ajax - Auxerre live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ajax - Auxerre (2-1)

Het Champions League duel tussen Ajax en Auxerre is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Ajax. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 7e minuut dacht Ajax op voorsprong te komen via een doelpunt van D. de Zeeuw. Helaas voor Ajax werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 41e minuut was het Ajax dat via L. Suárez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 55e minuut moest Ajax verder met een man minder nadat A. Ooijer een rode kaart had gekregen. Het lukte Auxerre in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 56e minuut scoorde Auxerre via V. Birsa, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 85e minuut moest Auxerre verder met een man minder, nadat D. Oliech een tweede gele kaart kreeg. Na 90 minuten werd opnieuw een speler van het veld gestuurd nadat J. Mignot zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Ajax - Auxerre
2
1
LIVE Ajax - Auxerre 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ajax - Auxerre teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Ajax Doelpunt D. de Zeeuw Ajax
21' Gele kaart Auxerre Gele kaart voor C. Hengbart Auxerre
30' Gele kaart Auxerre Gele kaart voor S. Grichting Auxerre
41' Doelpunt Ajax Doelpunt L. Suárez met assist van M. El Hamdaoui Ajax
55' Rode kaart Ajax Rode kaart voor A. Ooijer Ajax
56' Doelpunt Auxerre Doelpunt V. Birsa Auxerre
60' Wissel Ajax Wissel Oleguer voor M. Sulejmani Ajax
62' Gele kaart Auxerre Gele kaart voor K. Chafni Auxerre
63' Gele kaart Ajax Gele kaart voor L. Suárez Ajax
65' Wissel Auxerre Wissel J. Quercia voor K. Chafni Auxerre
79' Wissel Auxerre Wissel M. Bourgeois voor R. Contout Auxerre
82' Gele kaart Auxerre Gele kaart voor D. Oliech Auxerre
85' Tweede gele kaart Auxerre Tweede gele kaart voor D. Oliech Auxerre
90' Gele kaart Auxerre Gele kaart voor J. Mignot Auxerre
90' Tweede gele kaart Auxerre Tweede gele kaart voor J. Mignot Auxerre