Nabeschouwing Ajax - Dynamo Kiev (2-1) || Champions League 2010/2011

Woensdag 25 augustus 2010 - 20:45 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Ajax het woensdag 25 augustus 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Dynamo Kiev. De wedstrijd wordt gespeeld in Amsterdam ArenA in Amsterdam.

Via de Ajax - Dynamo Kiev live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ajax - Dynamo Kiev (2-1)

Het Champions League duel tussen Ajax en Dynamo Kiev is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Ajax. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 43e minuut dacht Ajax op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Suárez. Helaas voor Ajax werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 75e minuut was het Ajax dat via M. El Hamdaoui dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Shevchenko dacht na 84 minuten te scoren voor Dynamo Kyiv, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Ajax - Dynamo Kiev
2
1
LIVE Ajax - Dynamo Kiev 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ajax - Dynamo Kiev teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor O. Vukojevic Dynamo Kyiv
18' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor Danilo Silva Dynamo Kyiv
43' Doelpunt Ajax Doelpunt L. Suárez Ajax
46' Gele kaart Ajax Gele kaart voor L. Suárez Ajax
53' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor O. Gusev Dynamo Kyiv
54' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor A. Shevchenko Dynamo Kyiv
57' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor R. Eremenko Dynamo Kyiv
60' Gele kaart Ajax Gele kaart voor J. Vertonghen Ajax
73' Wissel Ajax Wissel M. Sulejmani voor C. Eriksen Ajax
75' Doelpunt Ajax Doelpunt M. El Hamdaoui Ajax
76' Wissel Dynamo Kyiv Wissel M. Ninkovic voor O. Gusev Dynamo Kyiv
84' Penalty Dynamo Kyiv Penalty A. Shevchenko Dynamo Kyiv
85' Wissel Ajax Wissel A. Ooijer voor M. El Hamdaoui Ajax
86' Wissel Dynamo Kyiv Wissel Guilherme voor A. Milevskiy Dynamo Kyiv
88' Wissel Dynamo Kyiv Wissel André voor O. Vukojevic Dynamo Kyiv
90' Gele kaart Ajax Gele kaart voor T. Alderweireld Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting Ajax - Dynamo Kiev
Opstellingen Ajax - Dynamo Kiev

Voorbeschouwing Ajax - Dynamo Kiev

Ajax en Dynamo Kiev spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Ajax en Dynamo Kiev in de Champions League vond plaats op 17 augustus 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.