Nabeschouwing Ajax - PAOK (1-1) || Champions League 2010/2011

Woensdag 28 juli 2010 - 20:45 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Ajax het woensdag 28 juli 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen PAOK. De wedstrijd wordt gespeeld in Amsterdam ArenA in Amsterdam.

Via de Ajax - PAOK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ajax - PAOK (1-1)

De Champions League 2010/2011 wedstrijd tussen Ajax en PAOK geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 13e minuut dacht Ajax op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Suárez. Helaas voor Ajax werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 72e minuut was het PAOK dat via V. Ivic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Ajax - PAOK
1
1
LIVE Ajax - PAOK 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ajax - PAOK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Ajax Gele kaart voor U. Emanuelson Ajax
13' Doelpunt Ajax Doelpunt L. Suárez Ajax
15' Wissel PAOK Wissel D. Kresic voor K. Chalkias PAOK
34' Gele kaart PAOK Gele kaart voor A. Boussaidi PAOK
62' Gele kaart PAOK Gele kaart voor Vitolo PAOK
62' Wissel Ajax Wissel D. de Zeeuw voor R. Lindgren Ajax
67' Wissel Ajax Wissel C. Eriksen voor M. Sulejmani Ajax
70' Gele kaart Ajax Gele kaart voor E. Enoh Ajax
72' Doelpunt PAOK Doelpunt V. Ivic PAOK
75' Wissel PAOK Wissel G. Fotakis voor V. Ivic PAOK
78' Gele kaart Ajax Gele kaart voor J. Vertonghen Ajax
79' Wissel Ajax Wissel J. Sarpong voor U. Emanuelson Ajax
82' Gele kaart Ajax Gele kaart voor L. Suárez Ajax
90' Wissel PAOK Wissel A. Papazoglou voor D. Salpingidis PAOK