Nabeschouwing Arsenal - Sporting Braga (6-0) || Champions League 2010/2011

Woensdag 15 september 2010 - 20:45 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Arsenal het woensdag 15 september 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga.

Via de Arsenal - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal - Sporting Braga (6-0)

Het Champions League duel tussen Arsenal en Sporting Braga is geëindigd in een 6-0 overwinning voor Arsenal. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 9e minuut dacht Arsenal op voorsprong te komen via een doelpunt van Fàbregas. Helaas voor Arsenal werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 30e minuut was het Arsenal dat via A. Arshavin dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Chamakh dacht na 34 minuten te scoren voor Arsenal, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 53e minuut scoorde Arsenal via Fàbregas, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 68 minuten spelen wist Arsenal via C. Vela de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 84e minuut scoorde C. Vela namens Arsenal. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 6-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Arsenal - Sporting Braga
6
0
LIVE Arsenal - Sporting Braga 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Felipe Sporting Braga
9' Penalty Arsenal Penalty Fàbregas M. Chamakh Arsenal
20' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor A. Rodríguez Sporting Braga
30' Doelpunt Arsenal Doelpunt A. Arshavin met assist van Fàbregas Arsenal
34' Doelpunt Arsenal Doelpunt M. Chamakh met assist van J. Wilshere Arsenal
53' Doelpunt Arsenal Doelpunt Fàbregas met assist van A. Arshavin Arsenal
55' Wissel Sporting Braga Wissel Marcio Mossoró voor Hugo Viana Sporting Braga
60' Wissel Sporting Braga Wissel Lima voor Matheus Nascimento Sporting Braga
63' Wissel Arsenal Wissel C. Vela voor M. Chamakh Arsenal
63' Wissel Arsenal Wissel Denílson voor A. Song Arsenal
64' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor B. Sagna Arsenal
68' Doelpunt Arsenal Doelpunt C. Vela met assist van A. Arshavin Arsenal
70' Wissel Arsenal Wissel E. Eboué voor A. Arshavin Arsenal
70' Wissel Sporting Braga Wissel Hélder Barbosa voor Paulo César Sporting Braga
84' Doelpunt Arsenal Doelpunt C. Vela met assist van Fàbregas Arsenal