Nabeschouwing Auxerre - Milan (0-2) || Champions League 2010/2011

Dinsdag 23 november 2010 - 20:45 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Auxerre het dinsdag 23 november 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Milan.

Via de Auxerre - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Auxerre - Milan (0-2)

Het Champions League duel tussen Auxerre en Milan is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 64e minuut dacht Milan op voorsprong te komen via een doelpunt van Z. Ibrahimovic. Helaas voor Milan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 91e minuut was het Milan dat via Ronaldinho dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Auxerre - Milan
LIVE Auxerre - Milan 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Auxerre - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Gele kaart Milan Gele kaart voor M. Ambrosini Milan
59' Wissel Auxerre Wissel K. Chafni voor C. Hengbart Auxerre
64' Doelpunt Milan Doelpunt Z. Ibrahimovic Milan
66' Wissel Auxerre Wissel J. Quercia voor F. Sammaritano Auxerre
76' Wissel Milan Wissel K. Boateng voor C. Seedorf Milan
82' Wissel Auxerre Wissel A. Traoré voor R. Contout Auxerre
85' Wissel Milan Wissel Ronaldinho voor Z. Ibrahimovic Milan
87' Gele kaart Milan Gele kaart voor A. Nesta Milan
91' Doelpunt Milan Doelpunt Ronaldinho met assist van Robinho Milan
90' Gele kaart Milan Gele kaart voor R. Strasser Milan
90' Wissel Milan Wissel R. Strasser voor G. Gattuso Milan
Video hoogtepunten en samenvatting Auxerre - Milan
Opstellingen Auxerre - Milan

Voorbeschouwing Auxerre - Milan

Auxerre en Milan spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Auxerre en Milan in de Champions League vond plaats op 15 september 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milan. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Milan favoriet. 1 keer wist de ploeg van Auxerre te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Auxerre. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.