Nabeschouwing Barcelona - Manchester United (3-1) || Champions League 2010/2011

Zaterdag 28 mei 2011 - 18:45 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Barcelona het zaterdag 28 mei 2011 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Manchester United. De wedstrijd wordt gespeeld in Wembley Stadium in London.

Via de Barcelona - Manchester United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Manchester United (3-1)

Het Champions League duel tussen Barcelona en Manchester United is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 27e minuut dacht FC Barcelona op voorsprong te komen via een doelpunt van Pedro. Helaas voor FC Barcelona werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 34e minuut was het Manchester United dat via W. Rooney dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Messi dacht na 54 minuten te scoren voor FC Barcelona, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 70e minuut scoorde FC Barcelona via Villa, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Barcelona - Manchester United
3
1
LIVE Barcelona - Manchester United 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Manchester United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Pedro met assist van Xavi FC Barcelona
34' Doelpunt Manchester United Doelpunt W. Rooney met assist van R. Giggs Manchester United
54' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van Iniesta FC Barcelona
60' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Dani Alves FC Barcelona
61' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor M. Carrick Manchester United
69' Wissel Manchester United Wissel Nani voor Fábio Manchester United
70' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Villa met assist van Busquets FC Barcelona
77' Wissel Manchester United Wissel P. Scholes voor M. Carrick Manchester United
79' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor A. Valencia Manchester United
85' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Valdés FC Barcelona
86' Wissel FC Barcelona Wissel S. Keita voor Villa FC Barcelona
88' Wissel FC Barcelona Wissel Puyol voor Dani Alves FC Barcelona
92' Wissel FC Barcelona Wissel I. Afellay voor Pedro FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Manchester United
Opstellingen Barcelona - Manchester United

Voorbeschouwing Barcelona - Manchester United

Barcelona en Manchester United spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona en Manchester United in de Champions League vond plaats op 27 mei 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Barcelona als Manchester United wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.