Nabeschouwing Barcelona - Panathinaikos (5-1) || Champions League 2010/2011

Dinsdag 14 september 2010 - 20:45 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Barcelona het dinsdag 14 september 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Panathinaikos.

Via de Barcelona - Panathinaikos live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Panathinaikos (5-1)

Het Champions League duel tussen Barcelona en Panathinaikos is geëindigd in een 5-1 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 20e minuut dacht Panathinaikos op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Govou. Helaas voor Panathinaikos werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 22e minuut was het FC Barcelona dat via L. Messi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Villa dacht na 33 minuten te scoren voor FC Barcelona, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 44e minuut scoorde FC Barcelona via L. Messi, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 78 minuten spelen wist FC Barcelona via Pedro de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 90e minuut scoorde Dani Alves namens FC Barcelona. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Barcelona - Panathinaikos
5
1
LIVE Barcelona - Panathinaikos 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Panathinaikos teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Panathinaikos Doelpunt S. Govou Panathinaikos
22' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van Xavi FC Barcelona
33' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Villa met assist van Busquets FC Barcelona
44' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van Pedro FC Barcelona
64' Wissel Panathinaikos Wissel G. Karagounis voor K. Katsouranis Panathinaikos
70' Wissel FC Barcelona Wissel Bojan voor Villa FC Barcelona
71' Wissel Panathinaikos Wissel Luis García voor S. Govou Panathinaikos
76' Wissel FC Barcelona Wissel G. Milito voor Piqué FC Barcelona
78' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Pedro met assist van L. Messi FC Barcelona
79' Wissel FC Barcelona Wissel J. Mascherano voor Xavi FC Barcelona
81' Wissel Panathinaikos Wissel S. Ninis voor S. Leto Panathinaikos
85' Gele kaart Panathinaikos Gele kaart voor G. Karagounis Panathinaikos
90' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Dani Alves met assist van L. Messi FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Panathinaikos
Opstellingen Barcelona - Panathinaikos

Voorbeschouwing Barcelona - Panathinaikos

Barcelona en Panathinaikos spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Champions League. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona en Panathinaikos in de Champions League vond plaats op 1 november 2005 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Barcelona favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Panathinaikos slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.