Nabeschouwing Basel - Bayern München (1-2) || Champions League 2010/2011

Dinsdag 28 september 2010 - 20:45 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Basel het dinsdag 28 september 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bayern München. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Jakob-Park in Basel.

Via de Basel - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Basel - Bayern München (1-2)

Het Champions League duel tussen Basel en Bayern München is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 18e minuut dacht Basel op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Frei. Helaas voor Basel werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 56e minuut was het FC Bayern München dat via B. Schweinsteiger dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. Schweinsteiger dacht na 89 minuten te scoren voor FC Bayern München, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Basel - Bayern München
1
2
LIVE Basel - Bayern München 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Basel - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Basel Doelpunt A. Frei met assist van M. Streller Basel
29' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor H. Badstuber FC Bayern München
35' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor T. Kroos FC Bayern München
46' Wissel FC Bayern München Wissel M. Gómez voor H. Altintop FC Bayern München
56' Penalty FC Bayern München Penalty B. Schweinsteiger T. Müller FC Bayern München
57' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor D. Pranjic FC Bayern München
57' Wissel FC Bayern München Wissel I. Olic voor T. Kroos FC Bayern München
61' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor B. Schweinsteiger FC Bayern München
77' Wissel FC Bayern München Wissel A. Tymoschuk voor M. Klose FC Bayern München
80' Wissel Basel Wissel S. Chipperfield voor X. Shaqiri Basel
83' Gele kaart Basel Gele kaart voor M. Streller Basel
87' Wissel Basel Wissel Cabral voor B. Huggel Basel
89' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt B. Schweinsteiger met assist van H. Badstuber FC Bayern München
90' Wissel Basel Wissel F. Almerares voor G. Yapi Yapo Basel