Nabeschouwing Basel - CFR Cluj (1-0) || Champions League 2010/2011

Dinsdag 23 november 2010 - 20:45 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Basel het dinsdag 23 november 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen CFR Cluj. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Jakob-Park in Basel.

Via de Basel - CFR Cluj live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Basel - CFR Cluj (1-0)

Het Champions League duel tussen Basel en CFR Cluj is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Basel. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 15e minuut dacht Basel op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Almerares. Helaas voor Basel werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 88e minuut moest F. Piccolo van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest CFR Cluj verder met een speler minder.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Basel - CFR Cluj
1
0
LIVE Basel - CFR Cluj 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Basel - CFR Cluj teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Basel Gele kaart voor F. Almerares Basel
15' Doelpunt Basel Doelpunt F. Almerares met assist van S. Inkoom Basel
30' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor Leonardo Veloso CFR Cluj
46' Wissel CFR Cluj Wissel S. Bjelanovic voor L. Traoré CFR Cluj
58' Wissel CFR Cluj Wissel E. Koné voor Leonardo Veloso CFR Cluj
63' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor Ricardo Cadú CFR Cluj
74' Wissel CFR Cluj Wissel F. Sforzini voor J. Culio CFR Cluj
80' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor T. Costa CFR Cluj
87' Wissel Basel Wissel T. Xhaka voor X. Shaqiri Basel
88' Rode kaart CFR Cluj Rode kaart voor F. Piccolo CFR Cluj
89' Wissel Basel Wissel R. Zanni voor F. Tembo Basel
90' Wissel Basel Wissel Ç. Atan voor A. Frei Basel
Video hoogtepunten en samenvatting Basel - CFR Cluj
Opstellingen Basel - CFR Cluj

Voorbeschouwing Basel - CFR Cluj

Basel en CFR Cluj spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Basel en CFR Cluj in de Champions League vond plaats op 15 september 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor CFR Cluj. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is CFR Cluj favoriet. 1 keer wist de ploeg van Basel te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Basel. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.