Nabeschouwing Basel - Debrecen (3-1) || Champions League 2010/2011

Woensdag 4 augustus 2010 - 19:45 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Basel het woensdag 4 augustus 2010 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Debrecen. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Jakob-Park in Basel.

Via de Basel - Debrecen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Basel - Debrecen (3-1)

Het Champions League duel tussen Basel en Debrecen is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Basel. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 26e minuut dacht Basel op voorsprong te komen via een doelpunt van Ç. Atan. Helaas voor Basel werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 59e minuut was het Basel dat via S. Chipperfield dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. X. Shaqiri dacht na 64 minuten te scoren voor Basel, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 74e minuut scoorde Debrecen via A. Coulibaly, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Basel - Debrecen
3
1
LIVE Basel - Debrecen 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Basel - Debrecen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Basel Gele kaart voor S. Inkoom Basel
26' Doelpunt Basel Doelpunt Ç. Atan Basel
59' Doelpunt Basel Doelpunt S. Chipperfield Basel
64' Doelpunt Basel Doelpunt X. Shaqiri Basel
67' Wissel Basel Wissel F. Almerares voor S. Chipperfield Basel
67' Wissel Debrecen Wissel A. Bodi voor Y. Mbengono Debrecen
67' Wissel Debrecen Wissel P. Kabat voor T. Kulcsár Debrecen
74' Doelpunt Debrecen Doelpunt A. Coulibaly Debrecen
77' Wissel Basel Wissel Cabral voor G. Yapi Yapo Basel
81' Wissel Debrecen Wissel B. Farkas voor P. Czvitkovics Debrecen
87' Wissel Basel Wissel G. Xhaka voor B. Huggel Basel
Video hoogtepunten en samenvatting Basel - Debrecen
Opstellingen Basel - Debrecen

Voorbeschouwing Basel - Debrecen

Basel en Debrecen spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Basel en Debrecen in de Champions League vond plaats op 28 juli 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Basel. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Basel favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Debrecen slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.