Nabeschouwing Basel - Roma (2-3) || Champions League 2010/2011

Woensdag 3 november 2010 - 20:45 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Basel het woensdag 3 november 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Roma. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Jakob-Park in Basel.

Via de Basel - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Basel - Roma (2-3)

Het Champions League duel tussen Basel en Roma is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 17e minuut dacht Roma op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Ménez. Helaas voor Roma werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 26e minuut was het Roma dat via F. Totti dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Frei dacht na 69 minuten te scoren voor Basel, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 76e minuut scoorde Roma via L. Greco, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 83 minuten spelen wist Basel via X. Shaqiri de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 90 minuten kon V. Stocker van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Basel het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Basel - Roma
2
3
LIVE Basel - Roma 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Basel - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Roma Doelpunt J. Ménez met assist van M. Vucinic Roma
25' Gele kaart Basel Gele kaart voor V. Stocker Basel
26' Penalty Roma Penalty F. Totti J. Riise Roma
49' Gele kaart Basel Gele kaart voor M. Streller Basel
49' Gele kaart Roma Gele kaart voor M. Cassetti Roma
51' Gele kaart Roma Gele kaart voor S. Perrotta Roma
69' Doelpunt Basel Doelpunt A. Frei met assist van V. Stocker Basel
70' Wissel Roma Wissel M. Borriello voor M. Vucinic Roma
74' Gele kaart Roma Gele kaart voor J. Ménez Roma
74' Wissel Roma Wissel L. Greco voor J. Ménez Roma
76' Doelpunt Roma Doelpunt L. Greco met assist van M. Borriello Roma
81' Wissel Roma Wissel G. Burdisso voor N. Burdisso Roma
83' Doelpunt Basel Doelpunt X. Shaqiri Basel
88' Wissel Basel Wissel S. Chipperfield voor B. Ferati Basel
90' Tweede gele kaart Basel Tweede gele kaart voor V. Stocker Basel
Video hoogtepunten en samenvatting Basel - Roma
Opstellingen Basel - Roma

Voorbeschouwing Basel - Roma

Basel en Roma spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Basel en Roma in de Champions League vond plaats op 19 oktober 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Basel. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Basel favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Roma slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.