Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Atlético Madrid (2-0) || Champions League 2022/2023

Dinsdag 13 september 2022 - 21:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Bayer Leverkusen het dinsdag 13 september 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in BayArena in Leverkusen.

Via de Bayer Leverkusen - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Atlético Madrid (2-0)

Het Champions League duel tussen Bayer Leverkusen en Atlético Madrid is onder leiding van scheidsrechter Michael Oliver geëindigd in een 2-0 overwinning voor Bayer Leverkusen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 84e minuut door R. Andrich, waarmee Bayer 04 Leverkusen met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Bayer 04 Leverkusen opnieuw te scoren. In de 87e minuut was het M. Diaby die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Bayer 04 Leverkusen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Bayer Leverkusen.

LIVE Bayer Leverkusen - Atlético Madrid 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor O. Kossounou Bayer 04 Leverkusen
39' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor J. Tah Bayer 04 Leverkusen
46' Wissel Atlético Madrid Wissel R. de Paul voor S. Niguez Atlético Madrid
62' Wissel Atlético Madrid Wissel Y. Carrasco voor R. Mandava Atlético Madrid
63' Wissel Atlético Madrid Wissel A. Griezmann voor N. Molina Atlético Madrid
69' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel J. Frimpong voor A. Hlozek Bayer 04 Leverkusen
73' Wissel Atlético Madrid Wissel A. Correa voor Joao Felix Atlético Madrid
73' Wissel Atlético Madrid Wissel Matheus Cunha voor A. Morata Atlético Madrid
77' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor R. Andrich Bayer 04 Leverkusen
84' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt R. Andrich met assist van J. Frimpong Bayer 04 Leverkusen 1-0
87' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt M. Diaby met assist van J. Frimpong Bayer 04 Leverkusen 2-0
89' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel S. Azmoun voor M. Diaby Bayer 04 Leverkusen
89' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel M. Bakker voor E. Tapsoba Bayer 04 Leverkusen
89' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel C. Aranguiz voor P. Schick Bayer 04 Leverkusen
91' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel N. Amiri voor C. Hudson-Odoi Bayer 04 Leverkusen
Video hoogtepunten en samenvatting Bayer Leverkusen - Atlético Madrid
Opstellingen Bayer Leverkusen - Atlético Madrid
De opstellingen van Bayer Leverkusen en Atlético Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayer Leverkusen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Atlético Madrid zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Bayer Leverkusen - Atlético Madrid

Bayer Leverkusen en Atlético Madrid spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Oliver en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bayer Leverkusen en Atlético Madrid in de Champions League vond plaats op 6 november 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bayer Leverkusen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Atlético Madrid favoriet. 3 keer wist de ploeg van Bayer Leverkusen te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Bayer Leverkusen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Bayer Leverkusen 2
Winst Atlético Madrid 3
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bayer Leverkusen op een 4e positie staat, terwijl we Atlético Madrid terugvinden op de 1e plaats.