Nabeschouwing Benfica - Olympique Lyon (4-3) || Champions League 2010/2011

Dinsdag 2 november 2010 - 20:45 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Benfica het dinsdag 2 november 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Olympique Lyon.

Via de Benfica - Olympique Lyon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica - Olympique Lyon (4-3)

Het Champions League duel tussen Benfica en Olympique Lyon is geëindigd in een 4-3 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 20e minuut dacht Benfica op voorsprong te komen via een doelpunt van Alan Kardec. Helaas voor Benfica werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 32e minuut was het Benfica dat via Fábio Coentrão dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Javi García dacht na 42 minuten te scoren voor Benfica, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 67e minuut scoorde Benfica via Fábio Coentrão, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 75 minuten spelen wist Olympique Lyonnais via Y. Gourcuff de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 85e minuut scoorde B. Gomis namens Olympique Lyonnais. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 90e minuut leek D. Lovren te scoren voor Olympique Lyonnais, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Benfica - Olympique Lyon
4
3
LIVE Benfica - Olympique Lyon 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica - Olympique Lyon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Benfica Doelpunt Alan Kardec met assist van Carlos Martins Benfica
22' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor M. Pjanic Olympique Lyonnais
24' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Luisão Benfica
24' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor D. Lovren Olympique Lyonnais
32' Doelpunt Benfica Doelpunt Fábio Coentrão met assist van Carlos Martins Benfica
42' Doelpunt Benfica Doelpunt Javi García met assist van Carlos Martins Benfica
59' Wissel Olympique Lyonnais Wissel B. Gomis voor P. Diakathé Olympique Lyonnais
60' Gele kaart Benfica Gele kaart voor J. Saviola Benfica
67' Doelpunt Benfica Doelpunt Fábio Coentrão met assist van Carlos Martins Benfica
70' Wissel Benfica Wissel F. Jara voor J. Saviola Benfica
70' Wissel Olympique Lyonnais Wissel J. Makoun voor M. Pjanic Olympique Lyonnais
71' Wissel Benfica Wissel Weldon voor Alan Kardec Benfica
71' Wissel Olympique Lyonnais Wissel A. Lacazette voor J. Pied Olympique Lyonnais
75' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt Y. Gourcuff met assist van A. Lacazette Olympique Lyonnais
75' Wissel Benfica Wissel Felipe Menezes voor Carlos Martins Benfica
85' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt B. Gomis met assist van A. Lacazette Olympique Lyonnais
90' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt D. Lovren met assist van M. Gonalons Olympique Lyonnais
90' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Roberto Jiménez Benfica
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica - Olympique Lyon
Opstellingen Benfica - Olympique Lyon

Voorbeschouwing Benfica - Olympique Lyon

Benfica en Olympique Lyon spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Benfica en Olympique Lyon in de Champions League vond plaats op 20 oktober 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olympique Lyon. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Olympique Lyon favoriet. 1 keer wist de ploeg van Benfica te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Benfica. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.