Nabeschouwing Birkirkara - Žilina (1-0) || Champions League 2010/2011

Dinsdag 13 juli 2010 - 18:00 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Birkirkara het dinsdag 13 juli 2010 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Žilina.

Via de Birkirkara - Žilina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Birkirkara - Žilina (1-0)

Het Champions League duel tussen Birkirkara en Žilina is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Birkirkara. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 1e minuut dacht Birkirkara op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Vukanac. Helaas voor Birkirkara werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Birkirkara - Žilina
1
0
LIVE Birkirkara - Žilina 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Birkirkara - Žilina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Birkirkara Doelpunt N. Vukanac Birkirkara
15' Gele kaart Birkirkara Gele kaart voor A. De Cesare Birkirkara
34' Gele kaart Žilina Gele kaart voor J. Piacek Žilina
45' Gele kaart Žilina Gele kaart voor O. Sourek Žilina
56' Gele kaart Žilina Gele kaart voor P. Mráz Žilina
60' Wissel Žilina Wissel P. Poliacek voor E. Rilke Žilina
65' Gele kaart Birkirkara Gele kaart voor K. Pulo Birkirkara
68' Gele kaart Birkirkara Gele kaart voor E. Lovizon Birkirkara
68' Wissel Žilina Wissel D. Fotyik voor T. Majtán Žilina
69' Gele kaart Birkirkara Gele kaart voor A. Buhagiar Birkirkara
72' Wissel Birkirkara Wissel P. Borg voor N. Vukanac Birkirkara
77' Gele kaart Birkirkara Gele kaart voor J. Zerafa Birkirkara
80' Wissel Žilina Wissel V. Leitner voor S. Zosák Žilina
81' Wissel Birkirkara Wissel A. Scicluna voor K. Pulo Birkirkara
85' Wissel Birkirkara Wissel R. Scicluna voor A. De Cesare Birkirkara
90' Gele kaart Žilina Gele kaart voor S. Angelovic Žilina