Nabeschouwing Bohemians Praha - The New Saints (1-0) || Champions League 2010/2011

Dinsdag 13 juli 2010 - 20:45 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Bohemians Praha het dinsdag 13 juli 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen The New Saints. De wedstrijd wordt gespeeld in Dalymount Park in Dublin.

Via de Bohemians Praha - The New Saints live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bohemians Praha - The New Saints (1-0)

Het Champions League duel tussen Bohemians Praha en The New Saints is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Bohemians Praha. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 66e minuut dacht Bohemians Praha op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Brennan. Helaas voor Bohemians Praha werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Bohemians Praha - The New Saints
1
0
LIVE Bohemians Praha - The New Saints 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bohemians Praha - The New Saints teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart Bohemians Praha Gele kaart voor B. Shelley Bohemians Praha
51' Gele kaart The New Saints Gele kaart voor C. Jones The New Saints
58' Gele kaart Bohemians Praha Gele kaart voor R. Cretaro Bohemians Praha
66' Doelpunt Bohemians Praha Doelpunt K. Brennan Bohemians Praha
75' Wissel Bohemians Praha Wissel J. Byrne voor R. Cretaro Bohemians Praha
77' Wissel The New Saints Wissel J. Wood voor M. Berkeley The New Saints
83' Wissel The New Saints Wissel A. Darlington voor M. Williams The New Saints