Nabeschouwing CFR Cluj - Bayern München (0-4) || Champions League 2010/2011

Woensdag 3 november 2010 - 20:45 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt CFR Cluj het woensdag 3 november 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bayern München.

Via de CFR Cluj - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CFR Cluj - Bayern München (0-4)

Het Champions League duel tussen CFR Cluj en Bayern München is geëindigd in een 0-4 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 12e minuut dacht FC Bayern München op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Gómez. Helaas voor FC Bayern München werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 24e minuut was het FC Bayern München dat via M. Gómez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Gómez dacht na 71 minuten te scoren voor FC Bayern München, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde FC Bayern München via T. Müller, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken CFR Cluj - Bayern München
LIVE CFR Cluj - Bayern München 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CFR Cluj - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt M. Gómez met assist van A. Ottl FC Bayern München
15' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor A. Ottl FC Bayern München
24' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt M. Gómez met assist van B. Schweinsteiger FC Bayern München
25' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor B. Schweinsteiger FC Bayern München
27' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor Rafael Bastos CFR Cluj
46' Wissel CFR Cluj Wissel A. Hora voor Rafael Bastos CFR Cluj
46' Wissel CFR Cluj Wissel Edimar Fraga voor E. Dica CFR Cluj
60' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor M. Demichelis FC Bayern München
71' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt M. Gómez met assist van B. Schweinsteiger FC Bayern München
75' Wissel FC Bayern München Wissel T. Müller voor B. Schweinsteiger FC Bayern München
76' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor L. Traoré CFR Cluj
78' Wissel CFR Cluj Wissel Tony voor Ricardo Cadú CFR Cluj
90' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt T. Müller met assist van H. Altintop FC Bayern München
Video hoogtepunten en samenvatting CFR Cluj - Bayern München
Opstellingen CFR Cluj - Bayern München

Voorbeschouwing CFR Cluj - Bayern München

CFR Cluj en Bayern München spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen CFR Cluj en Bayern München in de Champions League vond plaats op 19 oktober 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bayern München. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Bayern München favoriet. 1 keer wist de ploeg van CFR Cluj te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor CFR Cluj. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.