Nabeschouwing Chelsea - Milan (3-0) || Champions League 2022/2023

Woensdag 5 oktober 2022 - 21:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Chelsea het woensdag 5 oktober 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stamford Bridge in London.

Via de Chelsea - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chelsea - Milan (3-0)

Het Champions League duel tussen Chelsea en Milan is onder leiding van scheidsrechter Danny Desmond Makkelie geëindigd in een 3-0 overwinning voor Chelsea. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door W. Fofana, waarmee Chelsea met 1-0 de leiding nam. Chelsea vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Aubameyang op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut volgde een derde treffer van Chelsea, waarmee R. James zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Danny Desmond Makkelie, waardoor Chelsea een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Chelsea - Milan 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chelsea - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Milan Gele kaart voor R. Krunic Milan
14' Gele kaart Milan Gele kaart voor F. Ballo-Toure Milan
24' Doelpunt Chelsea Doelpunt W. Fofana met assist van R. Loftus-Cheek Chelsea 1-0
38' Wissel Chelsea Wissel T. Chalobah voor W. Fofana Chelsea
39' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor M. Kovacic Chelsea
42' Gele kaart Milan Gele kaart voor F. Tomori Milan
56' Doelpunt Chelsea Doelpunt P. Aubameyang met assist van R. James Chelsea 2-0
61' Doelpunt Chelsea Doelpunt R. James met assist van R. Sterling Chelsea 3-0
65' Wissel Milan Wissel M. Gabbia voor R. Krunic Milan
65' Wissel Chelsea Wissel C. Gallagher voor P. Aubameyang Chelsea
65' Wissel Milan Wissel A. Rebic voor C. De Ketelaere Milan
66' Wissel Chelsea Wissel Jorginho voor M. Kovacic Chelsea
71' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor T. Silva Chelsea
72' Wissel Milan Wissel B. Diaz voor R. Leao Milan
72' Wissel Milan Wissel D. Origi voor O. Giroud Milan
72' Wissel Milan Wissel T. Pobega voor I. Bennacer Milan
74' Wissel Chelsea Wissel K. Havertz voor M. Mount Chelsea
74' Wissel Chelsea Wissel A. Broja voor R. Sterling Chelsea
Video hoogtepunten en samenvatting Chelsea - Milan
Opstellingen Chelsea - Milan
De opstellingen van Chelsea en Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chelsea gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Milan zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Chelsea - Milan

Chelsea en Milan spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Danny Desmond Makkelie en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Chelsea en Milan elkaar treffen in de Champions League.

Winst Chelsea 0
Winst Milan 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Chelsea op een 4e positie staat, terwijl we Milan terugvinden op de 2e plaats.