Nabeschouwing Dinamo Tirana - Sheriff (1-0) || Champions League 2010/2011

Dinsdag 20 juli 2010 - 18:00 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Dinamo Tirana het dinsdag 20 juli 2010 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sheriff. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadiumi Kombëtar Qemal Stafa in Tirana.

Via de Dinamo Tirana - Sheriff live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Tirana - Sheriff (1-0)

Het Champions League duel tussen Dinamo Tirana en Sheriff is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Dinamo Tirana. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 18e minuut dacht Dinamo Tirana op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Vila. Helaas voor Dinamo Tirana werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Dinamo Tirana - Sheriff
1
0
LIVE Dinamo Tirana - Sheriff 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Tirana - Sheriff teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Dinamo Tirana Gele kaart voor M. Putincanin Dinamo Tirana
18' Doelpunt Dinamo Tirana Doelpunt E. Vila Dinamo Tirana
38' Gele kaart Dinamo Tirana Gele kaart voor E. Vila Dinamo Tirana
46' Wissel Sheriff Wissel A. Diedhiou voor B. Nikolic Sheriff
50' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor V. Brankovic Sheriff
57' Wissel Sheriff Wissel Fred Nélson voor V. Bulat Sheriff
65' Wissel Dinamo Tirana Wissel E. Garcia voor R. Mallota Dinamo Tirana
70' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor Fred Nélson Sheriff
72' Wissel Dinamo Tirana Wissel R. Peqini voor E. Xhafa Dinamo Tirana
77' Gele kaart Dinamo Tirana Gele kaart voor R. Sosa Dinamo Tirana
80' Wissel Sheriff Wissel M. Samardzic voor M. Adamovic Sheriff
88' Wissel Dinamo Tirana Wissel A. Daja voor G. Muzaka Dinamo Tirana
90' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor V. Tarkhnishvili Sheriff
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Tirana - Sheriff
Opstellingen Dinamo Tirana - Sheriff

Voorbeschouwing Dinamo Tirana - Sheriff

Dinamo Tirana en Sheriff spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Dinamo Tirana en Sheriff in de Champions League vond plaats op 14 juli 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sheriff. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sheriff favoriet. 1 keer wist de ploeg van Dinamo Tirana te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Dinamo Tirana. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.