Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Koper (5-1) || Champions League 2010/2011

Dinsdag 13 juli 2010 - 20:15 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Dinamo Zagreb het dinsdag 13 juli 2010 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Koper. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Maksimir in Zagreb.

Via de Dinamo Zagreb - Koper live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Koper (5-1)

Het Champions League duel tussen Dinamo Zagreb en Koper is geëindigd in een 5-1 overwinning voor Dinamo Zagreb. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 11e minuut dacht Koper op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Bubanja. Helaas voor Koper werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 30e minuut was het Dinamo Zagreb dat via M. Mandzukic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Slepicka dacht na 38 minuten te scoren voor Dinamo Zagreb, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 63e minuut scoorde Dinamo Zagreb via M. Mandzukic, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 77 minuten spelen wist Dinamo Zagreb via Sammir de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 80e minuut scoorde Etto namens Dinamo Zagreb. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Dinamo Zagreb - Koper
5
1
LIVE Dinamo Zagreb - Koper 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Zagreb - Koper teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Koper Doelpunt D. Bubanja Koper
28' Gele kaart Koper Gele kaart voor A. Karic Koper
30' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt M. Mandzukic Dinamo Zagreb
38' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt M. Slepicka Dinamo Zagreb
52' Gele kaart Koper Gele kaart voor D. Marceta Koper
56' Wissel Koper Wissel Aljaz Struna voor Andraz Struna Koper
59' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor L. Mesaric Dinamo Zagreb
60' Wissel Dinamo Zagreb Wissel I. Sivonjic voor P. Morales Dinamo Zagreb
63' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt M. Mandzukic Dinamo Zagreb
64' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor M. Mandzukic Dinamo Zagreb
74' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor I. Sivonjic Dinamo Zagreb
76' Wissel Dinamo Zagreb Wissel A. Calello voor M. Badelj Dinamo Zagreb
77' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt Sammir Dinamo Zagreb
77' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor Sammir Dinamo Zagreb
79' Wissel Koper Wissel E. Jelenic voor M. Brulc Koper
80' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt Etto Dinamo Zagreb
84' Wissel Koper Wissel I. Guberac voor M. Pavlin Koper
85' Wissel Dinamo Zagreb Wissel T. Barbaric voor L. Ibáñez Dinamo Zagreb