Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Sheriff (1-1) || Champions League 2010/2011

Woensdag 4 augustus 2010 - 20:00 uur



In de Champions League 2010/2011 neemt Dinamo Zagreb het woensdag 4 augustus 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sheriff. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Maksimir in Zagreb.

Via de Dinamo Zagreb - Sheriff live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Sheriff (1-1)

De Champions League 2010/2011 wedstrijd tussen Dinamo Zagreb en Sheriff geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 16e minuut dacht Sheriff op voorsprong te komen via een doelpunt van V. Volkov. Helaas voor Sheriff werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 55e minuut was het Dinamo Zagreb dat via Sammir dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Dinamo Zagreb - Sheriff
Goals
1
1
LIVE Dinamo Zagreb - Sheriff 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Zagreb - Sheriff teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Doelpunt Sheriff Doelpunt V. Volkov Sheriff
31' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor L. Cufré Dinamo Zagreb
37' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor Fred Nélson Sheriff
46' Wissel Dinamo Zagreb Wissel L. Ibáñez voor L. Mesaric Dinamo Zagreb
54' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor M. Samardzic Sheriff
55' Penalty Dinamo Zagreb Penalty Sammir Dinamo Zagreb
72' Wissel Sheriff Wissel B. Nikolic voor A. Diedhiou Sheriff
76' Wissel Dinamo Zagreb Wissel A. Calello voor A. Ademi Dinamo Zagreb
79' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor B. Nikolic Sheriff
79' Wissel Sheriff Wissel A. Haceaturov voor Fred Nélson Sheriff
83' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor M. Badelj Dinamo Zagreb
88' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Dodo voor A. Rukavina Dinamo Zagreb
95' Wissel Sheriff Wissel A. Scripcenco voor José Nadson Sheriff
113' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor M. Adamovic Sheriff
119' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor V. Stoyanov Sheriff
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Zagreb - Sheriff
Opstellingen Dinamo Zagreb - Sheriff

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Dinamo Zagreb - Sheriff

Dinamo Zagreb en Sheriff spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Dinamo Zagreb en Sheriff in de Champions League vond plaats op 28 juli 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Dinamo Zagreb 0
Winst Sheriff 0
Gelijkspel 1
Totaal 1
Tags
Dinamo Zagreb - Sheriff Opstelling Dinamo Zagreb Opstelling Sheriff Live Dinamo Zagreb - Sheriff Live Dinamo Zagreb - Sheriff kijken Dinamo Zagreb - Sheriff kijken Live Dinamo Zagreb - Sheriff stream Dinamo Zagreb - Sheriff Fox Sports Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Sheriff Uitslag Dinamo Zagreb - Sheriff Statistieken Dinamo Zagreb - Sheriff Champions League 2010/2011 Dinamo Zagreb - Sheriff wedden Dinamo Zagreb - Sheriff gokken Dinamo Zagreb - Sheriff Unibet