Nabeschouwing Ekranas - HJK (1-0) || Champions League 2010/2011

Woensdag 14 juli 2010 - 18:10 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Ekranas het woensdag 14 juli 2010 om 18:10 uur in eigen huis op tegen HJK. De wedstrijd wordt gespeeld in Aukštaitijos stadionas in Panevėžys.

Via de Ekranas - HJK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ekranas - HJK (1-0)

Het Champions League duel tussen Ekranas en HJK is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Ekranas. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 3e minuut dacht Ekranas op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Radavicius. Helaas voor Ekranas werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Ekranas - HJK
1
0
LIVE Ekranas - HJK 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ekranas - HJK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Ekranas Doelpunt R. Radavicius Ekranas
23' Gele kaart Ekranas Gele kaart voor A. Sidlauskas Ekranas
30' Gele kaart Ekranas Gele kaart voor R. Radavicius Ekranas
51' Gele kaart HJK Gele kaart voor J. Ojala HJK
54' Gele kaart HJK Gele kaart voor P. Magnusson HJK
61' Gele kaart Ekranas Gele kaart voor D. Gleveckas Ekranas
62' Wissel HJK Wissel J. Parikka voor E. Zeneli HJK
65' Wissel Ekranas Wissel E. Varnas voor S. Pogreban Ekranas
66' Gele kaart Ekranas Gele kaart voor A. Kucys Ekranas
76' Wissel HJK Wissel C. Fowler voor A. Riihilahti HJK
83' Wissel HJK Wissel J. Westö voor S. Sorsa HJK
85' Wissel Ekranas Wissel Z. Banys voor A. Kucys Ekranas
90' Gele kaart Ekranas Gele kaart voor Z. Banys Ekranas
90' Wissel Ekranas Wissel T. Markevicius voor S. Ademolu Ekranas