Nabeschouwing F91 Dudelange - Pyunik (1-4) || Champions League 2022/2023

Dinsdag 26 juli 2022 - 19:30 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt F91 Dudelange het dinsdag 26 juli 2022 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Pyunik. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Jos Nosbaum in Dudelange.

Via de F91 Dudelange - Pyunik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing F91 Dudelange - Pyunik (1-4)

Het Champions League duel tussen F91 Dudelange en Pyunik is onder leiding van scheidsrechter José Luis Munuera Montero geëindigd in een 1-4 overwinning voor Pyunik. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door Mohcine Hassan, waarmee F91 Dudelange met 1-0 de leiding nam. Pyunik kwam in de 24e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Juninho, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 53e minuut zette L. Juričić zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Pyunik de leiding in de wedstrijd nam.

Na 75 minuten werd de voorsprong voor Pyunik vergroot nadat Y. Otubanjo de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 85e minuut wist L. Juričić namens Pyunik de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter José Luis Munuera Montero en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Pyunik.

LIVE F91 Dudelange - Pyunik 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd F91 Dudelange - Pyunik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt F91 Dudelange Doelpunt Mohcine Hassan met assist van S. Hadji F91 Dudelange 1-0
24' Doelpunt Pyunik Doelpunt Juninho met assist van U. Nenadović Pyunik 1-1
31' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor S. Hadji F91 Dudelange
46' Wissel Pyunik Wissel E. Cociuc voor André Mensalão Pyunik
46' Wissel Pyunik Wissel L. Juričić voor U. Nenadović Pyunik
49' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor Z. Gajić Pyunik
53' Doelpunt Pyunik Doelpunt L. Juričić Pyunik 1-2
60' Wissel F91 Dudelange Wissel Vova voor F. Bojić F91 Dudelange
67' Wissel Pyunik Wissel A. González voor D. Davidyan Pyunik
68' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor A. Dashyan Pyunik
75' Doelpunt Pyunik Doelpunt Y. Otubanjo Pyunik 1-3
77' Wissel Pyunik Wissel Y. Gareginyan voor R. Zambrano Pyunik
81' Wissel F91 Dudelange Wissel E. Agović voor A. Skenderovic F91 Dudelange
82' Wissel F91 Dudelange Wissel C. Stumpf voor M. Kirch F91 Dudelange
85' Doelpunt Pyunik Doelpunt L. Juričić Pyunik 1-4
88' Wissel Pyunik Wissel G. Najaryan voor Y. Otubanjo Pyunik
90' Wissel F91 Dudelange Wissel B. Frere voor C. Morren F91 Dudelange
90' Wissel F91 Dudelange Wissel Ninte Junior voor S. Ouassiero F91 Dudelange
Video hoogtepunten en samenvatting F91 Dudelange - Pyunik
Opstellingen F91 Dudelange - Pyunik
De opstellingen van F91 Dudelange en Pyunik zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat F91 Dudelange gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Pyunik zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Carlos Manuel Fangueiro Soares
Voorbeschouwing F91 Dudelange - Pyunik

F91 Dudelange en Pyunik spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen F91 Dudelange en Pyunik in de Champions League vond plaats op 19 juli 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor F91 Dudelange. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is F91 Dudelange favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Pyunik slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.