Nabeschouwing FC Twente - Werder Bremen (1-1) || Champions League 2010/2011

Woensdag 20 oktober 2010 - 20:45 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt FC Twente het woensdag 20 oktober 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Werder Bremen.

Via de FC Twente - Werder Bremen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Twente - Werder Bremen (1-1)

De Champions League 2010/2011 wedstrijd tussen FC Twente en Werder Bremen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 75e minuut dacht FC Twente op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Janssen. Helaas voor FC Twente werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 80e minuut was het Werder Bremen dat via M. Arnautovic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Twente - Werder Bremen
1
1
LIVE FC Twente - Werder Bremen 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Twente - Werder Bremen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor C. Fritz Werder Bremen
24' Wissel FC Twente Wissel R. Bengtsson voor P. Wisgerhof FC Twente
37' Wissel Werder Bremen Wissel S. Mielitz voor T. Wiese Werder Bremen
45' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor W. Brama FC Twente
59' Wissel Werder Bremen Wissel M. Arnautovic voor Hugo Almeida Werder Bremen
61' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor D. Tiendalli FC Twente
75' Doelpunt FC Twente Doelpunt T. Janssen FC Twente
77' Wissel Werder Bremen Wissel M. Marin voor P. Bargfrede Werder Bremen
80' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt M. Arnautovic met assist van C. Pizarro Werder Bremen
86' Wissel FC Twente Wissel L. de Jong voor D. Landzaat FC Twente