Nabeschouwing Fenerbahçe - Young Boys (0-1) || Champions League 2010/2011

Woensdag 4 augustus 2010 - 20:15 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Fenerbahçe het woensdag 4 augustus 2010 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Young Boys.

Via de Fenerbahçe - Young Boys live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Young Boys (0-1)

Het Champions League duel tussen Fenerbahçe en Young Boys is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Young Boys. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 40e minuut dacht Young Boys op voorsprong te komen via een doelpunt van H. Bienvenu. Helaas voor Young Boys werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 53e minuut kreeg M. Stoch van Fenerbahçe voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Fenerbahçe de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Fenerbahçe - Young Boys
LIVE Fenerbahçe - Young Boys 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Young Boys teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor B. Irtegun Fenerbahçe
23' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor A. El Jemal Young Boys
37' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor M. Stoch Fenerbahçe
40' Doelpunt Young Boys Doelpunt H. Bienvenu Young Boys
46' Wissel Fenerbahçe Wissel G. Gönül voor Alex Fenerbahçe
46' Wissel Fenerbahçe Wissel S. Sahin voor B. Irtegun Fenerbahçe
53' Tweede gele kaart Fenerbahçe Tweede gele kaart voor M. Stoch Fenerbahçe
57' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor F. Affolter Young Boys
62' Wissel Young Boys Wissel X. Hochstrasser voor M. Costanzo Young Boys
70' Wissel Young Boys Wissel M. Raimondi voor T. Doubai Young Boys
72' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor X. Hochstrasser Young Boys
77' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Fabio Bilica Fenerbahçe
78' Wissel Young Boys Wissel C. Schneuwly voor S. Lulic Young Boys
81' Wissel Fenerbahçe Wissel S. Sentürk voor I. Dia Fenerbahçe
86' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor D. Degen Young Boys
90' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor E. Belözoglu Fenerbahçe
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - Young Boys
Opstellingen Fenerbahçe - Young Boys

Voorbeschouwing Fenerbahçe - Young Boys

Fenerbahçe en Young Boys spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Fenerbahçe en Young Boys in de Champions League vond plaats op 28 juli 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.