Nabeschouwing Ferencváros - Slovan Bratislava (1-2) || Champions League 2022/2023

Woensdag 20 juli 2022 - 20:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Ferencváros het woensdag 20 juli 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Slovan Bratislava. De wedstrijd wordt gespeeld in Groupama Aréna in Budapest.

Via de Ferencváros - Slovan Bratislava live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ferencváros - Slovan Bratislava (1-2)

Het Champions League duel tussen Ferencváros en Slovan Bratislava is onder leiding van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea geëindigd in een 1-2 overwinning voor Slovan Bratislava. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 70e minuut door K. Zachariassen, waarmee Ferencváros met 1-0 de leiding nam. Slovan Bratislava kwam in de 81e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. Kashia, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 86e minuut zette T. Barseghyan zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Slovan Bratislava de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea, waardoor Slovan Bratislava een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Ferencváros - Slovan Bratislava 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ferencváros - Slovan Bratislava teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor I. Saponjic Slovan Bratislava
31' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor T. C. Nguen Ferencváros
57' Wissel Ferencváros Wissel S. Loncar voor A. Traore Ferencváros
69' Wissel Slovan Bratislava Wissel E. Ramirez voor I. Saponjic Slovan Bratislava
70' Doelpunt Ferencváros Doelpunt K. Zachariassen met assist van T. C. Nguen Ferencváros 1-0
72' Wissel Ferencváros Wissel X. Mercier voor A. Laidouni Ferencváros
72' Wissel Ferencváros Wissel F. Bassey voor F. Boli Ferencváros
73' Wissel Slovan Bratislava Wissel G. Chakvetadze voor V. Weiss Slovan Bratislava
73' Wissel Slovan Bratislava Wissel A. Cavric voor L. Pauschek Slovan Bratislava
80' Wissel Ferencváros Wissel C. Auzqui voor T. C. Nguen Ferencváros
81' Doelpunt Slovan Bratislava Doelpunt G. Kashia met assist van V. De Marco Slovan Bratislava 1-1
86' Doelpunt Slovan Bratislava Doelpunt T. Barseghyan met assist van G. Chakvetadze Slovan Bratislava 1-2
93' Wissel Slovan Bratislava Wissel U. Agbo voor T. Barseghyan Slovan Bratislava
93' Wissel Slovan Bratislava Wissel D. Holman voor J. Kucka Slovan Bratislava
Video hoogtepunten en samenvatting Ferencváros - Slovan Bratislava
Opstellingen Ferencváros - Slovan Bratislava
De opstellingen van Ferencváros en Slovan Bratislava zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ferencváros gaat aantreden in een 4-2-1-3 formatie en Slovan Bratislava zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Formatie 4-2-1-3
Coach Stanislav Cherchesov
Formatie 4-4-1-1
Coach Vladimir Weiss
Voorbeschouwing Ferencváros - Slovan Bratislava

Ferencváros en Slovan Bratislava spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ferencváros en Slovan Bratislava elkaar treffen in de Champions League.