Nabeschouwing FS Rustavi - Aktobe (1-1) || Champions League 2010/2011

Woensdag 21 juli 2010 - 16:00 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt FS Rustavi het woensdag 21 juli 2010 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Aktobe. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadioni Poladi in Rustavi.

Via de FS Rustavi - Aktobe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FS Rustavi - Aktobe (1-1)

De Champions League 2010/2011 wedstrijd tussen FS Rustavi en Aktobe geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 30e minuut dacht FS Rustavi op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Rekhviashvili. Helaas voor FS Rustavi werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut was het Aktobe dat via M. Tleshev dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken FS Rustavi - Aktobe
1
1
LIVE FS Rustavi - Aktobe 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FS Rustavi - Aktobe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt FS Rustavi Doelpunt G. Rekhviashvili FS Rustavi
45' Gele kaart Aktobe Gele kaart voor A. Karpovich Aktobe
46' Wissel Aktobe Wissel M. Tleshev voor I. Peric Aktobe
53' Wissel FS Rustavi Wissel G. Chedia voor R. Getsadze FS Rustavi
60' Gele kaart FS Rustavi Gele kaart voor D. Dobrovolski FS Rustavi
60' Gele kaart Aktobe Gele kaart voor M. Tleshev Aktobe
62' Gele kaart Aktobe Gele kaart voor M. Khayrullin Aktobe
64' Gele kaart Aktobe Gele kaart voor K. Golovskoy Aktobe
65' Gele kaart Aktobe Gele kaart voor K. Ba Aktobe
68' Wissel FS Rustavi Wissel G. Dolidze voor G. Chelidze FS Rustavi
75' Gele kaart FS Rustavi Gele kaart voor R. Kemoklidze FS Rustavi
79' Wissel FS Rustavi Wissel Z. Batiashvili voor G. Bediashvili FS Rustavi
86' Wissel Aktobe Wissel N. Khokhlov voor K. Golovskoy Aktobe
88' Gele kaart Aktobe Gele kaart voor A. Bono Aktobe
90' Doelpunt Aktobe Doelpunt M. Tleshev Aktobe
90' Wissel Aktobe Wissel P. Badlo voor A. Bono Aktobe
Video hoogtepunten en samenvatting FS Rustavi - Aktobe
Opstellingen FS Rustavi - Aktobe

Voorbeschouwing FS Rustavi - Aktobe

FS Rustavi en Aktobe spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen FS Rustavi en Aktobe in de Champions League vond plaats op 14 juli 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Aktobe. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Aktobe favoriet. 1 keer wist de ploeg van FS Rustavi te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor FS Rustavi. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.