Nabeschouwing Hapoel Tel Aviv - Aktobe (3-1) || Champions League 2010/2011

Dinsdag 3 augustus 2010 - 20:00 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Hapoel Tel Aviv het dinsdag 3 augustus 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Aktobe. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Stadium in Petah Tikva.

Via de Hapoel Tel Aviv - Aktobe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hapoel Tel Aviv - Aktobe (3-1)

Het Champions League duel tussen Hapoel Tel Aviv en Aktobe is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Hapoel Tel Aviv. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 16e minuut dacht Hapoel Tel Aviv op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Zahavi. Helaas voor Hapoel Tel Aviv werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 31e minuut was het Hapoel Tel Aviv dat via B. Sahar dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. K. Ba dacht na 35 minuten te scoren voor Hapoel Tel Aviv, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Aktobe via M. Tleshev, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Hapoel Tel Aviv - Aktobe
3
1
LIVE Hapoel Tel Aviv - Aktobe 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hapoel Tel Aviv - Aktobe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Hapoel Tel Aviv Doelpunt E. Zahavi Hapoel Tel Aviv
28' Gele kaart Hapoel Tel Aviv Gele kaart voor G. Shish Hapoel Tel Aviv
31' Doelpunt Hapoel Tel Aviv Doelpunt B. Sahar Hapoel Tel Aviv
35' Eigen doelpunt Hapoel Tel Aviv Eigen doelpunt K. Ba Hapoel Tel Aviv
44' Gele kaart Aktobe Gele kaart voor A. Bono Aktobe
45' Gele kaart Hapoel Tel Aviv Gele kaart voor W. Badir Hapoel Tel Aviv
45' Gele kaart Aktobe Gele kaart voor K. Ba Aktobe
46' Wissel Aktobe Wissel M. Tleshev voor Y. Averchenko Aktobe
54' Wissel Hapoel Tel Aviv Wissel M. Al Lala voor B. Sahar Hapoel Tel Aviv
55' Gele kaart Aktobe Gele kaart voor P. Badlo Aktobe
56' Wissel Aktobe Wissel A. Chichulin voor N. Khokhlov Aktobe
64' Wissel Hapoel Tel Aviv Wissel R. Rocchi voor Y. Shivhon Hapoel Tel Aviv
70' Wissel Hapoel Tel Aviv Wissel S. Abutbul voor E. Zahavi Hapoel Tel Aviv
72' Gele kaart Aktobe Gele kaart voor I. Peric Aktobe
84' Gele kaart Aktobe Gele kaart voor M. Tleshev Aktobe
90' Doelpunt Aktobe Doelpunt M. Tleshev Aktobe
90' Gele kaart Aktobe Gele kaart voor M. Khayrullin Aktobe
Video hoogtepunten en samenvatting Hapoel Tel Aviv - Aktobe
Opstellingen Hapoel Tel Aviv - Aktobe

Voorbeschouwing Hapoel Tel Aviv - Aktobe

Hapoel Tel Aviv en Aktobe spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Hapoel Tel Aviv en Aktobe in de Champions League vond plaats op 28 juli 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Aktobe. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Aktobe favoriet. 1 keer wist de ploeg van Hapoel Tel Aviv te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Hapoel Tel Aviv. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.