Nabeschouwing Hapoel Tel Aviv - Benfica (3-0) || Champions League 2010/2011

Woensdag 24 november 2010 - 20:45 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Hapoel Tel Aviv het woensdag 24 november 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Benfica. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Stadium in Petah Tikva.

Via de Hapoel Tel Aviv - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hapoel Tel Aviv - Benfica (3-0)

Het Champions League duel tussen Hapoel Tel Aviv en Benfica is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Hapoel Tel Aviv. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 24e minuut dacht Hapoel Tel Aviv op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Zahavi. Helaas voor Hapoel Tel Aviv werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 74e minuut was het Hapoel Tel Aviv dat via Douglas dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. E. Zahavi dacht na 92 minuten te scoren voor Hapoel Tel Aviv, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Hapoel Tel Aviv - Benfica
3
0
LIVE Hapoel Tel Aviv - Benfica 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hapoel Tel Aviv - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Hapoel Tel Aviv Doelpunt E. Zahavi met assist van S. Abutbul Hapoel Tel Aviv
29' Gele kaart Benfica Gele kaart voor J. Saviola Benfica
33' Gele kaart Hapoel Tel Aviv Gele kaart voor D. Ben Dayan Hapoel Tel Aviv
43' Gele kaart Hapoel Tel Aviv Gele kaart voor A. Yadin Hapoel Tel Aviv
46' Wissel Benfica Wissel Ó. Cardozo voor J. Saviola Benfica
52' Gele kaart Hapoel Tel Aviv Gele kaart voor B. Fransman Hapoel Tel Aviv
58' Wissel Hapoel Tel Aviv Wissel Y. Shivhon voor E. Shechter Hapoel Tel Aviv
65' Wissel Benfica Wissel Carlos Martins voor E. Salvio Benfica
66' Wissel Hapoel Tel Aviv Wissel B. Sahar voor T. Tamuz Hapoel Tel Aviv
74' Doelpunt Hapoel Tel Aviv Doelpunt Douglas Hapoel Tel Aviv
78' Wissel Hapoel Tel Aviv Wissel W. Badir voor S. Abutbul Hapoel Tel Aviv
79' Wissel Benfica Wissel F. Jara voor Javi García Benfica
92' Doelpunt Hapoel Tel Aviv Doelpunt E. Zahavi met assist van Y. Shivhon Hapoel Tel Aviv
Video hoogtepunten en samenvatting Hapoel Tel Aviv - Benfica
Opstellingen Hapoel Tel Aviv - Benfica

Voorbeschouwing Hapoel Tel Aviv - Benfica

Hapoel Tel Aviv en Benfica spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Hapoel Tel Aviv en Benfica in de Champions League vond plaats op 14 september 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Benfica favoriet. 1 keer wist de ploeg van Hapoel Tel Aviv te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Hapoel Tel Aviv. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.