Nabeschouwing HJK - Ekranas (2-0) || Champions League 2010/2011

Woensdag 21 juli 2010 - 18:00 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt HJK het woensdag 21 juli 2010 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Ekranas.

Via de HJK - Ekranas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing HJK - Ekranas (2-0)

Het Champions League duel tussen HJK en Ekranas is geëindigd in een 2-0 overwinning voor HJK. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor D. Bah in de 55e minuut, waardoor HJK met een man minder kwam te staan. In de 77e minuut was het HJK dat via J. Ojala dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 87e minuut kreeg G. Tomkevicius van Ekranas voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Ekranas de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 119e minuut scoorde HJK via A. Sidlauskas, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken HJK - Ekranas
2
0
LIVE HJK - Ekranas 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd HJK - Ekranas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

55' Rode kaart HJK Rode kaart voor D. Bah HJK
58' Wissel Ekranas Wissel S. Pogreban voor D. Galkevicius Ekranas
63' Wissel HJK Wissel A. Pelvas voor J. Parikka HJK
68' Wissel Ekranas Wissel E. Varnas voor V. Rimkus Ekranas
72' Wissel HJK Wissel E. Zeneli voor J. Mäkelä HJK
77' Doelpunt HJK Doelpunt J. Ojala HJK
84' Gele kaart Ekranas Gele kaart voor G. Tomkevicius Ekranas
87' Tweede gele kaart Ekranas Tweede gele kaart voor G. Tomkevicius Ekranas
90' Gele kaart Ekranas Gele kaart voor A. Kucys Ekranas
90' Gele kaart Ekranas Gele kaart voor M. Skinderis Ekranas
90' Wissel Ekranas Wissel M. Skinderis voor A. Arlauskas Ekranas
100' Wissel HJK Wissel C. Fowler voor A. Riihilahti HJK
119' Eigen doelpunt HJK Eigen doelpunt A. Sidlauskas HJK
Video hoogtepunten en samenvatting HJK - Ekranas
Opstellingen HJK - Ekranas

Voorbeschouwing HJK - Ekranas

HJK en Ekranas spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen HJK en Ekranas in de Champions League vond plaats op 14 juli 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ekranas. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Ekranas favoriet. 1 keer wist de ploeg van HJK te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor HJK. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.