Nabeschouwing Inter Milan - Tottenham Hotspur (4-3) || Champions League 2010/2011

Woensdag 20 oktober 2010 - 20:45 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Inter Milan het woensdag 20 oktober 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Tottenham Hotspur.

Via de Inter Milan - Tottenham Hotspur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Tottenham Hotspur (4-3)

Het Champions League duel tussen Inter Milan en Tottenham Hotspur is geëindigd in een 4-3 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. In de 2e minuut dacht Inter op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Zanetti. Helaas voor Inter werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 8e minuut moest Gomes van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Tottenham Hotspur verder met een speler minder. S. Etoo dacht na 11 minuten te scoren voor Inter, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 14e minuut scoorde Inter via D. Stankovic, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 35 minuten spelen wist Inter via S. Etoo de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 52e minuut scoorde G. Bale namens Tottenham Hotspur. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 90e minuut leek G. Bale te scoren voor Tottenham Hotspur, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 90e minuut leek G. Bale te scoren voor Tottenham Hotspur, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Inter Milan - Tottenham Hotspur
4
3
LIVE Inter Milan - Tottenham Hotspur 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Tottenham Hotspur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Inter Doelpunt J. Zanetti met assist van S. Etoo Inter
8' Rode kaart Tottenham Hotspur Rode kaart voor Gomes Tottenham Hotspur
10' Wissel Tottenham Hotspur Wissel C. Cudicini voor L. Modric Tottenham Hotspur
11' Penalty Inter Penalty S. Etoo J. Biabiany Inter
14' Doelpunt Inter Doelpunt D. Stankovic met assist van S. Etoo Inter
17' Gele kaart Inter Gele kaart voor C. Chivu Inter
35' Doelpunt Inter Doelpunt S. Etoo met assist van Philippe Coutinho Inter
50' Wissel Inter Wissel D. Santon voor D. Stankovic Inter
52' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt G. Bale Tottenham Hotspur
61' Wissel Inter Wissel G. Pandev voor C. Chivu Inter
67' Wissel Tottenham Hotspur Wissel R. Keane voor P. Crouch Tottenham Hotspur
75' Wissel Inter Wissel I. Córdoba voor J. Biabiany Inter
80' Wissel Tottenham Hotspur Wissel W. Palacios voor T. Huddlestone Tottenham Hotspur
89' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor W. Palacios Tottenham Hotspur
90' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt G. Bale Tottenham Hotspur
90' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt G. Bale met assist van A. Lennon Tottenham Hotspur