Nabeschouwing Kopenhagen - BATE (3-2) || Champions League 2010/2011

Woensdag 4 augustus 2010 - 19:10 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Kopenhagen het woensdag 4 augustus 2010 om 19:10 uur in eigen huis op tegen BATE.

Via de Kopenhagen - BATE live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kopenhagen - BATE (3-2)

Het Champions League duel tussen Kopenhagen en BATE is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Kopenhagen. Na 45 minuten stond er een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 2e minuut dacht FC Copenhagen op voorsprong te komen via een doelpunt van Cesar Santin. Helaas voor FC Copenhagen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 27e minuut was het FC Copenhagen dat via W. Kvist dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Kontsevoy dacht na 40 minuten te scoren voor BATE, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 44e minuut scoorde BATE via P. Nekhajchik, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 60 minuten spelen wist FC Copenhagen via D. NDoye de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 90 minuten kon S. Sosnovski van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat BATE het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Kopenhagen - BATE
3
2
LIVE Kopenhagen - BATE 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kopenhagen - BATE teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt Cesar Santin FC Copenhagen
27' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt W. Kvist FC Copenhagen
40' Doelpunt BATE Doelpunt A. Kontsevoy BATE
44' Doelpunt BATE Doelpunt P. Nekhajchik BATE
45' Gele kaart BATE Gele kaart voor A. Pavlov BATE
52' Gele kaart BATE Gele kaart voor P. Nekhajchik BATE
55' Wissel FC Copenhagen Wissel J. Grønkjær voor H. Nørregaard FC Copenhagen
60' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt D. NDoye FC Copenhagen
61' Wissel BATE Wissel E. Olekhnovich voor D. Likhtarovich BATE
68' Wissel BATE Wissel M. Skavysh voor A. Pavlov BATE
80' Wissel FC Copenhagen Wissel T. Kristensen voor Cesar Santin FC Copenhagen
82' Wissel BATE Wissel D. Baga voor M. Bordachev BATE
85' Gele kaart BATE Gele kaart voor S. Sosnovski BATE
88' Wissel FC Copenhagen Wissel M. Jorgensen voor Claudemir FC Copenhagen
90' Tweede gele kaart BATE Tweede gele kaart voor S. Sosnovski BATE
Video hoogtepunten en samenvatting Kopenhagen - BATE
Opstellingen Kopenhagen - BATE

Voorbeschouwing Kopenhagen - BATE

Kopenhagen en BATE spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Kopenhagen en BATE in de Champions League vond plaats op 28 juli 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.