Nabeschouwing Kopenhagen - Rosenborg (1-0) || Champions League 2010/2011

Woensdag 25 augustus 2010 - 20:45 uur



In de Champions League 2010/2011 neemt Kopenhagen het woensdag 25 augustus 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Rosenborg.

Via de Kopenhagen - Rosenborg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kopenhagen - Rosenborg (1-0)

Het Champions League duel tussen Kopenhagen en Rosenborg is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Kopenhagen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 33e minuut dacht FC Copenhagen op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Ottesen. Helaas voor FC Copenhagen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Kopenhagen - Rosenborg
Goals
1
0
LIVE Kopenhagen - Rosenborg 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kopenhagen - Rosenborg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
33' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt S. Ottesen FC Copenhagen
45' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor K. Stadsgaard Rosenborg
46' Wissel Rosenborg Wissel R. Strand voor S. Wangberg Rosenborg
63' Wissel Rosenborg Wissel F. Winsnes voor P. Skjelbred Rosenborg
67' Wissel FC Copenhagen Wissel H. Nørregaard voor Cesar Santin FC Copenhagen
77' Wissel Rosenborg Wissel M. Moldskred voor T. Olsen Rosenborg
84' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor M. Henriksen Rosenborg
90' Wissel FC Copenhagen Wissel M. Jorgensen voor M. Vingaard FC Copenhagen
90' Wissel FC Copenhagen Wissel P. Larsson voor J. Grønkjær FC Copenhagen
Video hoogtepunten en samenvatting Kopenhagen - Rosenborg
Opstellingen Kopenhagen - Rosenborg

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Kopenhagen - Rosenborg

Kopenhagen en Rosenborg spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Kopenhagen en Rosenborg in de Champions League vond plaats op 17 augustus 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rosenborg. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Rosenborg favoriet. 1 keer wist de ploeg van Kopenhagen te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Kopenhagen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Kopenhagen 0
Winst Rosenborg 1
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Kopenhagen - Rosenborg Opstelling Kopenhagen Opstelling Rosenborg Live Kopenhagen - Rosenborg Live Kopenhagen - Rosenborg kijken Kopenhagen - Rosenborg kijken Live Kopenhagen - Rosenborg stream Kopenhagen - Rosenborg Fox Sports Nabeschouwing Kopenhagen - Rosenborg Uitslag Kopenhagen - Rosenborg Statistieken Kopenhagen - Rosenborg Champions League 2010/2011 Kopenhagen - Rosenborg wedden Kopenhagen - Rosenborg gokken Kopenhagen - Rosenborg Unibet