Nabeschouwing Koper - Dinamo Zagreb (3-0) || Champions League 2010/2011

Dinsdag 20 juli 2010 - 20:15 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Koper het dinsdag 20 juli 2010 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Dinamo Zagreb.

Via de Koper - Dinamo Zagreb live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Koper - Dinamo Zagreb (3-0)

Het Champions League duel tussen Koper en Dinamo Zagreb is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Koper. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 11e minuut dacht Koper op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Handanagic. Helaas voor Koper werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 54e minuut was het Koper dat via I. Guberac dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 77e minuut moest Dinamo Zagreb verder met een man minder nadat I. Biscan een rode kaart had gekregen. Het lukte Koper in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 78e minuut scoorde Koper via M. Brulc, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Koper - Dinamo Zagreb
3
0
LIVE Koper - Dinamo Zagreb 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Koper - Dinamo Zagreb teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Koper Doelpunt E. Handanagic Koper
14' Gele kaart Koper Gele kaart voor E. Jelenic Koper
20' Gele kaart Koper Gele kaart voor K. Polovanec Koper
24' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor M. Chago Dinamo Zagreb
46' Wissel Koper Wissel I. Guberac voor N. Kovacevic Koper
46' Wissel Dinamo Zagreb Wissel P. Morales voor M. Slepicka Dinamo Zagreb
47' Gele kaart Koper Gele kaart voor I. Sesar Koper
54' Doelpunt Koper Doelpunt I. Guberac Koper
57' Wissel Dinamo Zagreb Wissel L. Mesaric voor L. Ibáñez Dinamo Zagreb
60' Wissel Koper Wissel M. Maric voor A. Karic Koper
68' Wissel Koper Wissel S. Bozicic voor I. Sesar Koper
77' Rode kaart Dinamo Zagreb Rode kaart voor I. Biscan Dinamo Zagreb
78' Penalty Koper Penalty M. Brulc Koper
78' Wissel Dinamo Zagreb Wissel D. Simic voor I. Sivonjic Dinamo Zagreb
79' Gele kaart Koper Gele kaart voor S. Bozicic Koper
88' Gele kaart Koper Gele kaart voor M. Maric Koper
Video hoogtepunten en samenvatting Koper - Dinamo Zagreb
Opstellingen Koper - Dinamo Zagreb

Voorbeschouwing Koper - Dinamo Zagreb

Koper en Dinamo Zagreb spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Koper en Dinamo Zagreb in de Champions League vond plaats op 13 juli 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dinamo Zagreb. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Dinamo Zagreb favoriet. 1 keer wist de ploeg van Koper te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Koper. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.