Nabeschouwing Lech Poznań - Sparta Praha (0-1) || Champions League 2010/2011

Woensdag 4 augustus 2010 - 20:00 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Lech Poznań het woensdag 4 augustus 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sparta Praha.

Via de Lech Poznań - Sparta Praha live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lech Poznań - Sparta Praha (0-1)

Het Champions League duel tussen Lech Poznań en Sparta Praha is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sparta Praha. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 50e minuut dacht Sparta Praha op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Kladrubský. Helaas voor Sparta Praha werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 80e minuut moest B. Bosacki van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Lech Poznań verder met een speler minder. In de 80e minuut moest Sparta Praha verder met een man minder nadat M. Matejovsky een rode kaart had gekregen. Het lukte Lech Poznań in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de 85e minuut werd L. Sionko van Sparta Praha met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Sparta Praha het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lech Poznań - Sparta Praha
LIVE Lech Poznań - Sparta Praha 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lech Poznań - Sparta Praha teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor W. Bony Sparta Praha
32' Gele kaart Lech Poznań Gele kaart voor G. Wojtkowiak Lech Poznań
32' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor E. Brabec Sparta Praha
39' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor T. Repka Sparta Praha
50' Penalty Sparta Praha Penalty J. Kladrubský Sparta Praha
53' Wissel Lech Poznań Wissel J. Tshibamba voor J. Wilk Lech Poznań
57' Wissel Lech Poznań Wissel S. Stilic voor K. Drygas Lech Poznań
67' Wissel Sparta Praha Wissel I. Zofcák voor V. Kadlec Sparta Praha
75' Wissel Sparta Praha Wissel L. Hejda voor J. Kucka Sparta Praha
77' Gele kaart Lech Poznań Gele kaart voor M. Arboleda Lech Poznań
80' Rode kaart Lech Poznań Rode kaart voor B. Bosacki Lech Poznań
80' Rode kaart Sparta Praha Rode kaart voor M. Matejovsky Sparta Praha
85' Rode kaart Sparta Praha Rode kaart voor L. Sionko Sparta Praha
86' Wissel Lech Poznań Wissel J. Kielb voor G. Wojtkowiak Lech Poznań
90' Wissel Sparta Praha Wissel M. Lacny voor W. Bony Sparta Praha
Video hoogtepunten en samenvatting Lech Poznań - Sparta Praha
Opstellingen Lech Poznań - Sparta Praha

Voorbeschouwing Lech Poznań - Sparta Praha

Lech Poznań en Sparta Praha spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Lech Poznań en Sparta Praha in de Champions League vond plaats op 27 juli 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sparta Praha. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sparta Praha favoriet. 1 keer wist de ploeg van Lech Poznań te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Lech Poznań. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.