Nabeschouwing Lovech - Žilina (1-1) || Champions League 2010/2011

Dinsdag 27 juli 2010 - 19:00 uur



In de Champions League 2010/2011 neemt Lovech het dinsdag 27 juli 2010 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Žilina. De wedstrijd wordt gespeeld in Gradski Stadion in Tetovo.

Via de Lovech - Žilina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lovech - Žilina (1-1)

De Champions League 2010/2011 wedstrijd tussen Lovech en Žilina geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 65e minuut dacht Žilina op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Majtán. Helaas voor Žilina werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 79e minuut was het Lovech dat via Tom dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lovech - Žilina
Goals
1
1
LIVE Lovech - Žilina 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lovech - Žilina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
52' Gele kaart Žilina Gele kaart voor T. Oravec Žilina
59' Gele kaart Žilina Gele kaart voor J. Piacek Žilina
65' Doelpunt Žilina Doelpunt T. Majtán Žilina
69' Wissel Žilina Wissel I. Lietava voor M. Ceesay Žilina
71' Gele kaart Lovech Gele kaart voor A. Barthe Lovech
73' Wissel Lovech Wissel F. Bratu voor Sandrinho Lovech
78' Wissel Žilina Wissel S. Zosák voor E. Rilke Žilina
79' Doelpunt Lovech Doelpunt Tom Lovech
85' Wissel Lovech Wissel H. Yanev voor N. Jelenkovic Lovech
87' Gele kaart Lovech Gele kaart voor P. Nikolov Lovech
87' Wissel Žilina Wissel J. Chupác voor T. Oravec Žilina
89' Wissel Lovech Wissel G. Milanov voor Tom Lovech
Video hoogtepunten en samenvatting Lovech - Žilina
Opstellingen Lovech - Žilina

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Lovech - Žilina

Lovech en Žilina spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Champions League.

Het is voor het eerst dat Lovech en Žilina elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst Lovech 0
Winst Žilina 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Lovech - Žilina Opstelling Lovech Opstelling Žilina Live Lovech - Žilina Live Lovech - Žilina kijken Lovech - Žilina kijken Live Lovech - Žilina stream Lovech - Žilina Fox Sports Nabeschouwing Lovech - Žilina Uitslag Lovech - Žilina Statistieken Lovech - Žilina Champions League 2010/2011 Lovech - Žilina wedden Lovech - Žilina gokken Lovech - Žilina Unibet