Nabeschouwing Milan - Auxerre (2-0) || Champions League 2010/2011

Woensdag 15 september 2010 - 20:45 uur



In de Champions League 2010/2011 neemt Milan het woensdag 15 september 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Auxerre.

Via de Milan - Auxerre live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Auxerre (2-0)

Het Champions League duel tussen Milan en Auxerre is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 66e minuut dacht Milan op voorsprong te komen via een doelpunt van Z. Ibrahimovic. Helaas voor Milan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 69e minuut was het Milan dat via Z. Ibrahimovic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Milan - Auxerre
Goals
2
0
LIVE Milan - Auxerre 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Auxerre teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Wissel Milan Wissel K. Boateng voor M. Ambrosini Milan
20' Gele kaart Auxerre Gele kaart voor S. Grichting Auxerre
55' Wissel Milan Wissel Robinho voor Alexandre Pato Milan
57' Gele kaart Milan Gele kaart voor C. Seedorf Milan
66' Doelpunt Milan Doelpunt Z. Ibrahimovic met assist van Robinho Milan
69' Doelpunt Milan Doelpunt Z. Ibrahimovic met assist van Ronaldinho Milan
72' Wissel Milan Wissel I. Abate voor L. Antonini Milan
73' Wissel Auxerre Wissel A. Le Tallec voor V. Birsa Auxerre
80' Wissel Auxerre Wissel K. Chafni voor S. Langil Auxerre
83' Gele kaart Milan Gele kaart voor G. Zambrotta Milan
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Auxerre
Opstellingen Milan - Auxerre

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Milan - Auxerre

Milan en Auxerre spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Champions League.

Het is voor het eerst dat Milan en Auxerre elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst Milan 0
Winst Auxerre 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Milan - Auxerre Opstelling Milan Opstelling Auxerre Live Milan - Auxerre Live Milan - Auxerre kijken Milan - Auxerre kijken Live Milan - Auxerre stream Milan - Auxerre Fox Sports Nabeschouwing Milan - Auxerre Uitslag Milan - Auxerre Statistieken Milan - Auxerre Champions League 2010/2011 Milan - Auxerre wedden Milan - Auxerre gokken Milan - Auxerre Unibet