Nabeschouwing Milan - Chelsea (0-2) || Champions League 2022/2023

Dinsdag 11 oktober 2022 - 21:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Milan het dinsdag 11 oktober 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Chelsea. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Milan - Chelsea live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Chelsea (0-2)

Het Champions League duel tussen Milan en Chelsea is onder leiding van scheidsrechter Daniel Siebert geëindigd in een 0-2 overwinning voor Chelsea. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor F. Tomori in de 18e minuut, waardoor Milan met een man minder kwam te staan. Een penalty zorgde er later in de 21e minuut voor dat Chelsea via Jorginho op 0-1 kwam te staan. In de 34e werd de voorsprong voor Chelsea verdubbeld dankzij een doelpunt van P. Aubameyang.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Chelsea.

LIVE Milan - Chelsea 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Chelsea teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Rode kaart Milan Rode kaart voor F. Tomori Milan
20' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor M. Mount Chelsea
20' Gele kaart Milan Gele kaart voor O. Giroud Milan
21' Penalty Chelsea Penalty Jorginho Chelsea 0-1
29' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor R. Sterling Chelsea
32' Gele kaart Milan Gele kaart voor M. Gabbia Milan
34' Doelpunt Chelsea Doelpunt P. Aubameyang met assist van M. Mount Chelsea 0-2
36' Gele kaart Milan Gele kaart voor R. Krunic Milan
37' Wissel Milan Wissel S. Dest voor B. Diaz Milan
46' Wissel Chelsea Wissel C. Gallagher voor M. Mount Chelsea
62' Wissel Chelsea Wissel C. Azpilicueta voor R. James Chelsea
62' Wissel Milan Wissel T. Pobega voor I. Bennacer Milan
62' Wissel Milan Wissel A. Rebic voor O. Giroud Milan
62' Wissel Chelsea Wissel R. Loftus-Cheek voor R. Sterling Chelsea
66' Gele kaart Milan Gele kaart voor T. Pobega Milan
79' Wissel Chelsea Wissel K. Havertz voor P. Aubameyang Chelsea
80' Wissel Milan Wissel F. Ballo-Toure voor T. Hernandez Milan
80' Wissel Milan Wissel D. Origi voor R. Leao Milan
85' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor C. Gallagher Chelsea
89' Gele kaart Milan Gele kaart voor S. Tonali Milan
89' Wissel Chelsea Wissel M. Cucurella voor B. Chilwell Chelsea
90' Gele kaart Milan Gele kaart voor F. Ballo-Toure Milan
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Chelsea
Opstellingen Milan - Chelsea
De opstellingen van Milan en Chelsea zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milan gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Chelsea zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Milan - Chelsea

Milan en Chelsea spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Siebert en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Milan en Chelsea in de Champions League vond plaats op 5 oktober 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chelsea. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Chelsea favoriet. 1 keer wist de ploeg van Milan te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Milan. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Milan 0
Winst Chelsea 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Milan op een 3e positie staat, terwijl we Chelsea terugvinden op de 2e plaats.